Summerbaby
Fanka BB :)
K8libby siostra mojego M. też w szale radości na wieść że jestem w ciąży planowała dać nam WSZYSTKO po swoim Maksiu… hehe. Dobrze że na to nie liczyłam Okazało się że – fotelika nie ma, już komuś dała, wózek pożyczyła, ubranka wszystkie w piwnicy zżółkły, jak będzie w Polsce we wrześniu to coś podrzuci ;-) Nie Dobrze że się na to nie nastawiałam tylko zaczęłam sama kupować z moją najukochańszą siostrą, która nie ma dzieci i jest tak podekscytowana swoim przyszłym siostrzeńcem że czasem odbiera mi radość kupowania ale jak widzę jej radochę to chwyta za serce. Nie zrozumcie mnie źle - nie uważam wcale że siostra M. ma jakikolwiek obowiązek dawania mi czegoś, nie lubię po prostu takiego gadania.... Także K8libby najlepiej powiedz co jest potrzebne albo podeslij Jej linka :-)
Dzisiaj kupiłam super białe lniane spodnie w second hand, rozmiar 40 ale że na szerokiej gumie to świetnie pasują, zainwestowałam 10pln, do tego super top na ramiączkach z gumką na dole i za łączną kwotę 17pln skompletowałam naprawdę ładny zestaw. Dla mnie ceny ciążowych rzeczy są kosmiczne, zupełnie nieuzasadnione - no chyba tylko tym, że nie mamy wyboru i na wyprzedaże możemy nie doczekać Owszem kupiłam parę spodni, kilka koszul ale były mi potrzebne jak pracowałam, do biura; teraz nie planuje już zakupów innych niż na używańcach.
Mnie brakuje rzeczy do szpitala, wszystkich tych laktacyjnych gadżetów i wyposażenia pokoju. Ale pokój planuję urządzić w czerwcu po wypłacie. Majowe komunie dały za bardzo w kość
Dzisiaj kupiłam super białe lniane spodnie w second hand, rozmiar 40 ale że na szerokiej gumie to świetnie pasują, zainwestowałam 10pln, do tego super top na ramiączkach z gumką na dole i za łączną kwotę 17pln skompletowałam naprawdę ładny zestaw. Dla mnie ceny ciążowych rzeczy są kosmiczne, zupełnie nieuzasadnione - no chyba tylko tym, że nie mamy wyboru i na wyprzedaże możemy nie doczekać Owszem kupiłam parę spodni, kilka koszul ale były mi potrzebne jak pracowałam, do biura; teraz nie planuje już zakupów innych niż na używańcach.
Mnie brakuje rzeczy do szpitala, wszystkich tych laktacyjnych gadżetów i wyposażenia pokoju. Ale pokój planuję urządzić w czerwcu po wypłacie. Majowe komunie dały za bardzo w kość