reklama
K8libby ty masz fajną zdrową ciążę, to Cię nie straszą szpitalem ja tak myślę, że wypadałoby chociaż kupić koszulę, bo jakby mnie jakieś bóle chwyciły to nie mam nic
Sempe a jakbyś zamawiała, to byś długo czekała?
Sempe a jakbyś zamawiała, to byś długo czekała?
mala.di, może kupisz od razu wanienkę w takimi stopkami. Muszą takie być. Ja tylko kilka ich oglądałam, takich zwykłych najtańszych, ale niestety stopek nie miały.
Ja to nawet torby jeszcze nie mam. Reklamówkę co najwyżej. Albo plecak w góry kilkudziesięciolitrowy ;-).”k8libby” pisze:Naprawdę już pakujecie torby do szpitala? ja jeszcze nie mam niczego co bym mogła do niej wsadzić...
Węższe to chyba tylko kołyski. Przecież 60cm to robią materacyki, więc łóżeczka nie mogą być w środku węższe, a co za tym idzie - zewnętrzne wymiary muszą być ciut większe niż 60cm.”sempe” pisze:od jakis 3tyg szukam łóżeczka które miałoby szerokosc zewnętrzną nie wiecej niz 60cm................ Kuźwa nigdzie nie ma!!!!
kakakarolina
Fanka BB :)
Ewa dokładnie tak samo myślę z tymi otulaczami i rożkami, ze to na dwa tygodnie, miesiąc a mówienie, że na dłużej to już chwyt marketingowy. Maks po 5 miesiącu już nawet na rękach nie umiał leżeć bo tak bardzo chciał być w ruchu.
Mala.di wanienka na podłodze to całkowicie niemożliwe, autentycznie o ile przewijać na łóżku sie ostatecznie da (choć nie jest to za wygodne) o tyle wykąpac dziecko już nie. Musisz mieć swoją jedną rękę pod całym ciałem dziecko (w dłoni pupka na przedramieniu plecy i głowa) musiałabyś kąpać dziecko na leżąco.
Sampe ja to całkiem mini model kupuję o szerokości 40cm i się cieszę na zaoszczędzone miejsce
k8libby do mojej torby szpitalnej też nie ma co zapakować i nie będzie jeszcze przynajmniej przez dwa miesiące. Pakuję dwa tygodnie przed terminem porodu. W razie czego urodzę w szpitalnej piżamce (na ginekologii są w dechę albo masz dupę na wierzchu albo cycki ) a potem jak już będę miała Olę to mi wszystko wisi M będzie latał tam i z powrotem. Najważniejsze kupić wodę po drodze do szpitala i wziąć kartę ciąży
Nie znalazłam miłości rożkowej biorę się za zamawianie materiału. Muszę sama uszyć :-(
Mala.di wanienka na podłodze to całkowicie niemożliwe, autentycznie o ile przewijać na łóżku sie ostatecznie da (choć nie jest to za wygodne) o tyle wykąpac dziecko już nie. Musisz mieć swoją jedną rękę pod całym ciałem dziecko (w dłoni pupka na przedramieniu plecy i głowa) musiałabyś kąpać dziecko na leżąco.
Sampe ja to całkiem mini model kupuję o szerokości 40cm i się cieszę na zaoszczędzone miejsce
k8libby do mojej torby szpitalnej też nie ma co zapakować i nie będzie jeszcze przynajmniej przez dwa miesiące. Pakuję dwa tygodnie przed terminem porodu. W razie czego urodzę w szpitalnej piżamce (na ginekologii są w dechę albo masz dupę na wierzchu albo cycki ) a potem jak już będę miała Olę to mi wszystko wisi M będzie latał tam i z powrotem. Najważniejsze kupić wodę po drodze do szpitala i wziąć kartę ciąży
Nie znalazłam miłości rożkowej biorę się za zamawianie materiału. Muszę sama uszyć :-(
M
milionka
Gość
od jakis 3tyg szukam łóżeczka które miałoby szerokosc zewnętrzną nie wiecej niz 60cm................ Kuźwa nigdzie nie ma!!!! jak tak dalej pójdzie to bedziemy musieli zamawiać
znalazłam Ci pare, moze cos sie spodoba:
Lozeczko dostawne TROLL Bed Side Crib Exlusive (2352315027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piękna KOŁYSKA ŁÓŻECZKO od Lululaj!_____NOWE WZORY (2331228001) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kołyska, przystawka, łóżeczko 3w1 FILIP NOWOŚĆ!!!! (2341483340) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2012 KOLCRAFT Kolyska Łóżeczko Gondola DREWNO 3w1 (2346256517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KLUPŚ przebojowe łóżeczk PICCOLO -łożeczko dostawk (2351821409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
natasszzka87
Ja właśnie jak rodziłam Oliśka to dostałam Szpitalną koszule (po odejsciu wód moją miałam mokrą), cycki na wierzchu a jak się schyliłam to tyłek też było widać Ale wisiało mi wtedy, ze coś widać- ważniejsze było aby urodzić i iść spać
ja torbe miałam spakowaną, ale rozpakowałam bo torbe potrzebowałam, ale wszystko co potrzebne w szafce leży, więc w razie czego tyle co wrzucić.
Pochwal się jak uszyjesz- podziwiam Cię, masz talent ja to antytalencie w tych kwestiach
Milionka dzięki!!:-)
nie przyszło mi na myśl ze takie az wąskie łóżeczka robią
Kakakarolina a czy w takiej 40 (wew) nie wiem ile ma zew dziecku nie bedzie ciasno?? u nas kołyska czy przystawka nie wchodzi w gre, musi 2lata w tym wytrzymać i zastanawia mnie czy jest odpowiednio wysokie.
Ty juz je masz?
nie przyszło mi na myśl ze takie az wąskie łóżeczka robią
Kakakarolina a czy w takiej 40 (wew) nie wiem ile ma zew dziecku nie bedzie ciasno?? u nas kołyska czy przystawka nie wchodzi w gre, musi 2lata w tym wytrzymać i zastanawia mnie czy jest odpowiednio wysokie.
Ty juz je masz?
kakakarolina
Sampe nie mam jeszcze tego ale na dwa lata będzie na pewno za małe. Ja to tak na kilka pierwszych miesięcy do swojej sypialni potzebuje. Potem pewnie wyląduje albo u mnie w łóżku (wersja pesymistyczna jak będzie się budzić jak Maks 20 razy na noc) albo do pokoju Maksa (wersja optymistyczna- zacznie przesypiać noce, zważywszy na to, że Maksowi to się jeszcze nie udaje wersja mało realna
reklama
kakakarolina