reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
juditka, tez mi sie zdaje ze to po prostu leżaczek-bujaczek :-p choć nie wiem, slabo sie na tym znam.
ale fajna ma nazwe... prawie jak taka fajna wrecz kultowa gra nokii ze skaczaca kuleczka:-D

dziewczyny, ja chce słoniątko! znajdzcie mi ...

ja nadal mam tylko kocyk, prześcieradełka i kosmetyki dla malucha z nivea baby. po wypłacie w czerwcu muszę kupić wszystko. jedynie wózek zostawiamy na lipiec

ja jestem przerażona... ilość bodziaków - z długim, krótkim; pajacyków, rampersów, półśpiochów, sweterków i bluz (??) rzeszła moje najśmielsze oczekiwania... Czapeczek naliczyłam 7 - nie wiem po co??? nie będę nawet metek zrywać z niektórych bo nie ma takiej opcji żeby młody miał okazje założyć wszystkie.... KONIEC Z ZAKUPAMI!!!
Teraz muszę się skupić na środkach higienicznych dla mnie do szpitala... w tym temacie nie mam NIC.

A mnie cały czas czegoś brakuje. Dzisiaj dokupiłam 4 koszulki, body i śpioszki. Jeszcze brakuje mi jakiś trochę cieplejszych pajacyków i wkurzyłam się, bo z tych co mi się podobały nie było już tych najmniejszych rozmiarów, ale stwierdziłam, że będę na przecenach kupować i jak pisałam wcześniej skorzystałam z 50% promocji w mothercare. Pocieszam się, ze do sierpnia to jeszcze będą wakacyjne promocje. A najbardziej kusi mnie kupić takie małe spodenki, kompleciki, zupełnie nieprzydatne, ale jakie ładne:-)

Ja tam się na kosmetykach nie będę skupiała, bo ile tego trzeba, coś na dupkę i coś do kąpieli. Pieluchy tez mogę kupić pod domem... Większość rzeczy mam już obmacaną, tylko zamówić w necie...
Ciuszków nic już nie kupuję! Ciotka z Kanady i druga z Niemiec pewnie mi jeszcze masę przyśle.
Łóżeczko mi jeszcze zostało z drogich rzeczy, ale zanim nie zrobię przemeblowania to nie mam co kupować. Reszta to pierdoły, mata edukacyjna czy jakaś karuzelka, zrzucę to na rodzinę i znajomych, żeby nie przynieśli czegoś czego nigdy nie użyję, np marketowych kosmetyków dla dzieciaka.

Rozpakowałam w końcu dzisiaj przewijak (wanna + przewijak + komoda firmy Ceba). Powiem Wam, że całkiem fajny :-). Nie składałam go jeszcze, niech sobie leży grzecznie w kartonie i nie kurzy się. Na koniec chyba nam ten nieszczęsny wózek zostanie.

reklama
A ja dostałam całą reklamówkę ślicznych sukienek. Całkowicie niepraktycznych :-D nic tylko w ramkę wsadzać ale na prawdę przepiękne. Nawet nie wiem czy to prać :-p

Do góry