reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

K8libby a chcesz zostawiać lampkę na noc? jak tak to pomyśl o żarówkach led, my na początku mieliśmy zwykłą oszczędnościową żarówkę, to nam rachunek za prąd wzrósł 50 zł, ledowe są super :tak:

reklama
k8libby powiem Ci szczerze, że nawet nie wiem jaka tam żarówka wchodzi- Mój wszystko montował. Chociaz ja ja zostawie, bo Mlodemu bajki przy niej czytam.
W poniedzialek bede szla do Bobolandu to paczke Ci kupie pieluch.

irisson, mały będzie z nami w pokoju, nie będę paliła świateł, bo jak jest jasno to nie zasnę... juz i tak spać nie mogę, więc nie będę sobie robić dodatkowych schodów. Myślę raczej o lampce, która da delikatne światło jak będę wstawała do małego.

k8libby jak się młody urodzi to ani światło ani wystrzał armatni nie będzie Ci przeszkadzał w spaniu ;-)
Mnie się też te lampki podobają u nas też świeciła sie non stop taka czerwona (jak w burdelu:-) było) więc może teraz żabka :-D zwłaszcza, że cena nie powala
asia.85 znam tą stronę i tez lubię

(całkowicie poza tematem: Maks podszedł teraz do mnie: mamo jestem detektywem, potrzebujesz pomocy??:rofl2:)

kakakakrolina - mozesz czuc sie bezpieczna majac taka ochrone w domu ;))))

ja tez nie moge spac przy swietle i poszukuje czegos naprawde stonowanego,te wiszace lampki z ikei daja w sumie dosc mocne swiatlo, choc zarowka w nich o najmmniejszej mocy.. ciagle szukam.
ALe mam juz kolyske, te ktora sobie upatrzylam, maz wlasnie po nia pojechal. Chcialam z nim jechac ale jakis wirus mnie dopadl i leze w wyrku.

Aaa juz wam mowie co to bouncer, wogole to przepraszam ze tak bez zastanowienia wypalilam. Z drugiej strony to w PL duzo uzywa sie slowek zapozyczonych np rompers, myslalam ze i bouncer takie uniwersalne sie zrobilo ;))
Otoz bouncer to.. no wlasnie jak to po polsku nazwac, takie krzeselko ktore jest na wygietych nozkach i jak sie usiadzie to mozna podskakiwac lekko..? plus ma opcje zeby wlaczyc delikatne wibracje. Tu link do przykladowego:
Fisher Price Woodsie Bouncer

Irisson, te lampki są genialne. Dzięki za link. Miałam już co prawda przygotowaną lampkę-krówkę, kiedyś były Biedronce. Co prawda słodka, ale jasna i na zwykłą żarówkę. A te - super. I cena też fajna. No to teraz którą wybrać... ;-)

reklama
Jeśli chodzi o oświetlenie to przy okazji remontu zamontowaliśmy sobie listwę ledową pod półką nad naszym łóżkiem. Światło sterowane jest z pilota, ma 16 kolorów do wyboru i możliwość regulacji intensywności świecenia. Uważam że poza naszym łóżkiem małżeńskim to był najlepszy zakup. Od tego czasu właściwie nie używamy normalnego światła w sypialni, bo w sumie przebywamy tam tylko wieczorem przed snem. Zapalamy sobie ledy i gasimy jak już usypiamy. Jak będzie dzidziuś to będzie się paliło pewnie całą noc na najmniejszym natężeniu i jakimś spokojnym kolorze. Jak będę wstawać do dziecka to sobie trochę zwiększę moc żebym lepiej widziała.

Do góry