reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
k8libby powiem Ci szczerze, że nawet nie wiem jaka tam żarówka wchodzi- Mój wszystko montował. Chociaz ja ja zostawie, bo Mlodemu bajki przy niej czytam.
W poniedzialek bede szla do Bobolandu to paczke Ci kupie pieluch.
W poniedzialek bede szla do Bobolandu to paczke Ci kupie pieluch.
irisson, mały będzie z nami w pokoju, nie będę paliła świateł, bo jak jest jasno to nie zasnę... juz i tak spać nie mogę, więc nie będę sobie robić dodatkowych schodów. Myślę raczej o lampce, która da delikatne światło jak będę wstawała do małego.
mala.di
No właśnie mi sie zdaje, że taka lampa jest super gdy bedziemy wstawać do nocnego karmienia np.
daje raczej dość delikatne światło.
daje raczej dość delikatne światło.
kakakarolina
k8libby jak się młody urodzi to ani światło ani wystrzał armatni nie będzie Ci przeszkadzał w spaniu ;-)
Mnie się też te lampki podobają u nas też świeciła sie non stop taka czerwona (jak w burdelu:-) było) więc może teraz żabka
zwłaszcza, że cena nie powala
asia.85 znam tą stronę i tez lubię
(całkowicie poza tematem: Maks podszedł teraz do mnie: mamo jestem detektywem, potrzebujesz pomocy??
)
Mnie się też te lampki podobają u nas też świeciła sie non stop taka czerwona (jak w burdelu:-) było) więc może teraz żabka
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
asia.85 znam tą stronę i tez lubię
(całkowicie poza tematem: Maks podszedł teraz do mnie: mamo jestem detektywem, potrzebujesz pomocy??
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
kakakakrolina - mozesz czuc sie bezpieczna majac taka ochrone w domu
)))
ja tez nie moge spac przy swietle i poszukuje czegos naprawde stonowanego,te wiszace lampki z ikei daja w sumie dosc mocne swiatlo, choc zarowka w nich o najmmniejszej mocy.. ciagle szukam.
ALe mam juz kolyske, te ktora sobie upatrzylam, maz wlasnie po nia pojechal. Chcialam z nim jechac ale jakis wirus mnie dopadl i leze w wyrku.
Aaa juz wam mowie co to bouncer, wogole to przepraszam ze tak bez zastanowienia wypalilam. Z drugiej strony to w PL duzo uzywa sie slowek zapozyczonych np rompers, myslalam ze i bouncer takie uniwersalne sie zrobilo
)
Otoz bouncer to.. no wlasnie jak to po polsku nazwac, takie krzeselko ktore jest na wygietych nozkach i jak sie usiadzie to mozna podskakiwac lekko..? plus ma opcje zeby wlaczyc delikatne wibracje. Tu link do przykladowego:
Fisher Price Woodsie Bouncer
ja tez nie moge spac przy swietle i poszukuje czegos naprawde stonowanego,te wiszace lampki z ikei daja w sumie dosc mocne swiatlo, choc zarowka w nich o najmmniejszej mocy.. ciagle szukam.
ALe mam juz kolyske, te ktora sobie upatrzylam, maz wlasnie po nia pojechal. Chcialam z nim jechac ale jakis wirus mnie dopadl i leze w wyrku.
Aaa juz wam mowie co to bouncer, wogole to przepraszam ze tak bez zastanowienia wypalilam. Z drugiej strony to w PL duzo uzywa sie slowek zapozyczonych np rompers, myslalam ze i bouncer takie uniwersalne sie zrobilo
Otoz bouncer to.. no wlasnie jak to po polsku nazwac, takie krzeselko ktore jest na wygietych nozkach i jak sie usiadzie to mozna podskakiwac lekko..? plus ma opcje zeby wlaczyc delikatne wibracje. Tu link do przykladowego:
Fisher Price Woodsie Bouncer
Irisson, te lampki są genialne. Dzięki za link. Miałam już co prawda przygotowaną lampkę-krówkę, kiedyś były Biedronce. Co prawda słodka, ale jasna i na zwykłą żarówkę. A te - super. I cena też fajna. No to teraz którą wybrać... ;-)
kakakarolina
A potem jest tak, że wszystkie będziemy mieć te same gadżety. Ja też kupię tą lampkę mi żabka się najładniejsza wydaje ![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
reklama
marcia331
Jeśli chodzi o oświetlenie to przy okazji remontu zamontowaliśmy sobie listwę ledową pod półką nad naszym łóżkiem. Światło sterowane jest z pilota, ma 16 kolorów do wyboru i możliwość regulacji intensywności świecenia. Uważam że poza naszym łóżkiem małżeńskim to był najlepszy zakup. Od tego czasu właściwie nie używamy normalnego światła w sypialni, bo w sumie przebywamy tam tylko wieczorem przed snem. Zapalamy sobie ledy i gasimy jak już usypiamy. Jak będzie dzidziuś to będzie się paliło pewnie całą noc na najmniejszym natężeniu i jakimś spokojnym kolorze. Jak będę wstawać do dziecka to sobie trochę zwiększę moc żebym lepiej widziała.