reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
ja rożek też prałam i prasowałam, później jest przyjemniejszy w dotyku i ładnie pachnie więc maluszkowi się lepiej w nim śpi ;-)

ewa, ten Twój Franek to po prostu najcudniejszy bobas na świecie :-) wyjść z zachwytu nie moge taki jest słodziak...i jeszcze ta minka na pierwszym zdjeciu :-D:happy:

irisson, cudne te lampki ! ja musze jakąś kupić, wiec poważnie rozważe czy nie kupic takiej wlasnie
kiciusia albo słoniątka :-) cuda po prostu !

chociaż z tego co patrze to słoniątka nie mają :-( a zamiast kiciusia- świnka .ale moze to mozna tez gdzies indziej kupic...

Ostatnia edycja:
Mała Di to jest dobre rozwiązanie, bo jest ledowa, u nas przez ponad rok się w Laury pokoju paliła lampka, właśnie ledowa, ale do kontaktu, małe zużycie prądu, no i wygoda jak musisz w nocy wejść do dziecka :tak: tez myślę, że dziewczyną kupię, nie wiem czy na allegro nie wdziałam taniej..

no ceny to faktycznie na allegro nie są tańsze, w jakiś sklepach nawet droższe...
ale jak upoluje słoniątko to dam nawet więcej :-D

mi chodzilo o to by miec jakas fajna lampeczke dajacą lekkie oświetlenie, wiec chyba wlasnie o to dokladnie mi chodzilo :-) choc myslalam tez nad czyms takim zeby na ścianie wisiało, ale nie wiem jakbym to miala zamontować :-p

a na jakim programie?

ja wszystko prałam (i piorę) w 40 stopniach na pełnym praniu i zmniejszonej wirówce do 500 obrotów, żeby mi body za bardzo nie poskręcało i powyciągało, rożek też ;-)

aaa i prasowałam zawsze lekko wilgotne, bo łatwiej

a w ogóle to prasowałam tylko do 4 miesiąca, potem już dałam sobie spokój żeby zyskać trochę więcej czasu ;-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
nataszka, ja też myślę o takiej Ikeowej lampce, żuczek też jest, może wystarczy wstawić jakąś słabą żarówkę, żeby tak nie świeciła?

Do góry