reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
karenm jak dla mnie wyprawka bardzo ładna :-) sama mam w podobnych ilościach. Brakuje mi tutaj tylko pajaców tak jak dziewczyny piszą. Ja właśnie wróciłam z komisu dziecięcego :-) dokupiłam właśnie dwa pajace takie cieplejsze welurowe i trochę większe, bo te co mam to raczej najmniejsze. Do tego jeszcze dwie bluzy rozpinane z czego jedna ze spodenkami na szerokiej gumie. Wszystko śliczne :-) zielone, niebieskie i brązowe :-)

Irison ja też skusiłam się na zakupy, 3 bluzki dla mnie i dla małego piżamka, 3 komplety takie jakby śpiochy z kaftanikiem idąc za radą Kakaroliny że dokupiła by to do mojej listy.

Lista którą wypisałam dotyczy rozmiaru 56, mam też 62,68,74 ale chodzi mi o te pierwsze ciuszki na początek.

Hej dziewczyny, potrzebuję pomocy, czy był poruszany temat leżaczka albo leżaczka-bujaczka? czy któraś może używała albo słyszała że sprawdza się czy się nie sprawdza? nie bardzo mam czas teraz żeby przeglądać szczegółowo forum i będę wdzięczna że każdą radę. Janek jest dzieckiem bardzo towarzyskim :) tak tak wiem.. po prostu rozpieszczamy go trzymając na rękach ale jakich takich małych słodziaków nie rozpieszczać :)) nawet nieźle śpi ale jest problem jak musi chwilę poleżeć sam w łóżeczku:) chętniej leży na przewijaku przypięty bo może się rozglądać więc myślę sobie że może na takim bujaczku będzie mniej się darł i da nam np spokojnie zjeśc posiłek. taki bujaczek nie jest tani i ciekawa jestem czy dzieci lubią leżeć na nich.

ja polecam hustawke fisher-price rain forest-pelni tez role bujaczka- nie mowie o tej duzej, tylko tej podstawowej ewersji maej- super sprawa:)ma sliczne meodyjki, 5stopni bujania- moje dziecko ja uwielbiao:)jak mialo koki tyko w niej usypuiao:)przy zlym humorze rowniez:)

Dziewczyny, znacie może jakieś dobre biustonosze do karmienia? Takie ktore jednoczesnie nie uciskaja i nie splaszczaja biustu? :)

Malinka to w ogóle jest ciężka sprawa. Ja kupuję taki za 199zł:szok: szukałam go tydzień ale moje ekstra duże cycki maja ekstra wymagania. Na pewno mogę Ci odradzić te szmaciano-bawełniane
ja kupuję taki normalny z fiszbinami mam nadzieję że będzie wyglądać ok
SMOOTHING-biustonosz ELOMI dla matek karmiących - malou.pl albo taki
http://www.mamadama.pl/biustonosz-usztywniany-5035/
A dziewczyny z normalnym biustem polecają alles mama
Biustonosze do karmienia, staniki do karmienia: HOT milk, Cake lingerie, Alles

A ja polecam jeszczę Freyę najlepsze staniki na świecie
MACIERZYŃSTWO - malou.pl

Malinka to w ogóle jest ciężka sprawa. Ja kupuję taki za 199zł:szok: szukałam go tydzień ale moje ekstra duże cycki maja ekstra wymagania. Na pewno mogę Ci odradzić te szmaciano-bawełniane
ja kupuję taki normalny z fiszbinami mam nadzieję że będzie wyglądać ok
SMOOTHING-biustonosz ELOMI dla matek karmiących - malou.pl albo taki
http://www.mamadama.pl/biustonosz-usztywniany-5035/
A dziewczyny z normalnym biustem polecają alles mama
Biustonosze do karmienia, staniki do karmienia: HOT milk, Cake lingerie, Alles

A ja polecam jeszczę Freyę najlepsze staniki na świecie
MACIERZYŃSTWO - malou.pl

Dziękuję Ci bardzo, szkoda tylko że dobry biustonosz musi być taki drogi :(

reklama
Do góry