reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Marcia no super kolekcja ! :tak:

Kakakarolina
o super promocja :-)

jeśli dziecko jest na samym cycu, to się nie dopaja, bo ma wszystko z piersi, jeśli na modyfikowanym, to trzeba dopajać ;-)

reklama
a te 4dni to wiecie czy począwszy od dzisiaj czy od kiedy? i czy to tylko w necie, czy też w sklepach?

są świetne :-)ale z tego co widze to wiekszosc juz niedostepna...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny starczy mi ciuszków w pierwszym rozmiarze 56 jeżeli mam:
-9 body z krótki rękawem
-6 body z długim
-1 rampers
-2 pary śpioszków takich pajacy
-4 czapeczki,
-4 pary skarpet
-4 kaftaniki
-4 pary takich spodenek z bawełny jakby półśpiochy tylko bez stópek
Ewentualnie co powinnam do tego dokupić?
Czy kupujecie jakieś sweterki itp niby sierpień to lato ale czasami bywało i chłodno.
Czy jeśli będę chciała wyjść ze szpitala z dzidzią i będzie tylko w kaftaniku i śpioszkach i przykryta kocykiem (kwestia przeniesienia do auta) to mi dzieciaka wypuszczą czy trzeba jakiś sweterek mieć?

Ostatnia edycja:
karenm - moim zdaniem narazie jesteś przyszykowana elegancko! :-) nic bym więcej w tym rozmiarze nie kupowała, dopiero po porodzie się okaże jaki duży będzie dzidziuś i w jakim rozmiarze ciuszki powinnaś dokupić, na pierwsze kilka dni Ci wystarczy. Jak się uprzesz to możesz dokupić 1-2 pajace (długi rękaw, nogawki pełne) - jakby sierpień był chłodniejszy to można je ubrać na body ;-)

ja zdecydowanie dokupilabym pajacy i to tak ze 3-4 no i ja kupię ze dwa sweterki bez kaptura cieniuskie żeby je na wierzch załozyc. Nie wiadomo jaki ten sierpnien będzie.

Karenm super zestaw :-) ja bym już nic nie kupowała, no chyba że już większe rozmiary, na przyszłość :tak:

Kakakarolina uduszę Cię, za to C&A, kupiłam 3 bluzki i sukienkę:zawstydzona/y:

Przez Ciebie irisson ja nic nie kupiłam. Wszystko wykupiłas. Następnym razem jak dostanę maila musze wiedzieć żeby od razu rano kupować. No nic to odbiję sobie jutro w tkmaxie:-D:rofl2::-D mnie sie tam te spiochy podobają. Nigdy nie używałam ale teraz sobie myślę, że na lato będą okA pokaż co wybrałaś??

reklama
Kurka a w Szczecinie w TKMAXIE tylko akcesoria są, nie ma ubranek dla dzieci... biiidaaaa
Na tej stronie C&A faktycznie już nic nie zostało...

Do góry