reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Kajtusza nie strasz bo ja zamierzam kliknąć kup teraz w lipcu :))
irrison ta kołyska jest regulowana do wszystkich łóżeczek ale ja nie zamierzam jej jako dostawki używać. Moja Ola po dwóch miesiącach zacznie przesypiać noce i wtedy ją do normalnego łóżeczka do pokoju Maksa przeniosę :-D:-D:-D:rofl2::rofl2: dobry żart nie zważywszy na to, że Maks mi się dalej budzi ale ona jest maleńka i bez problemu zmieści mi się do sypialni dlatego chce kupić.
Polowanie pierwsza liga mam ten sam styl kupowania ale ostatnio odkryłam szmateks w Wiśle wszystko na kg a kg13zł :szok: a w środku pełno nowych ciuszków dziecięcych na wieszakach :szok::szok:

reklama
KakaKarolina ja mam super lump koło mnie, ale trzeba mieć dzień/czas, najlepiej w sobotę bo 50% wszystko, więc nowe bodziaki za 2-3zł można kupić, ale dopóki babcia w sanatorium, nie mam co liczyć na wypad..

ja mam taką kołyskę, Laura w niej była do 6 miesięcy: 11e Kołyska Dziecięca+mater+Pościel+stelaż (2321378806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko kółek nie dokręcaliśmy, bo beznadziejne, nie bujaliliśmy jej, bo się darła bardziej :eek:

Agos ja teraz, po 2 latach użytkowania łóżeczka dokupowałam szufladę, nie mam miejsca na nic, a szuflada trochę rozładowuje bałagan :-) nie umiem powiedzieć, czemu nie kupiliśmy od razu, le teraz bym się nie zastanawiała i kupowała z :tak:

ja mam z szufladą i trzymałam w niej pościel dokąd jej Natka nie używała i pewnie teraz w lecie też będę trzymała. Może też służyć na inne rzeczy - np. zabawki. Moim zdaniem przydatny, dodatkowy schowek, tylko moja jest zasuwana od góry.

wlasnie ja chce kupic lozeczk0-lozko z szuflada, wiem ze sie przyda, bo z mala mialam lozeczka a dokupilam sobie pod lozeczko takie dorabiane, super sprawa

reklama
4h mi zajęło segregowanie i selekcjonowanie ciuszków dla chłopca..... podzieliłam na od 0-3m i 3-6m... ufff , czesc będę oddawać bo bym mogła ubrac trojaczki:-) na powyżej 6m mam ledwo ledwo ale to juz po urodzeniu zaczne zbierać....

pieluszki kupie pampers jedynki i dwójki tez ale potem juz huggiesy uzywalismy..

Do góry