reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Na sanki się czaję takie piankowe z oparciem jesnoosobowe. Niebieskie i różowe na allegro widziałam, z opcją pchacza ok 60 zł. Tych ze śpiworkami nie opłaca się kupować, bo majątek za śpiworek doliczają, a on G wart. Polecam śpiworek womar z owczej welny

O, K8 :). Masz na myśli takie: Super sanki z pianki z oparciem niebieskie (3553914837) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Bo właśnie od jakiegoś czasu zaczęłam się rozglądać za zimowym sprzętem i jakoś nie przemawiają do mnie te sanki z twardą cienką rurką nazywaną oparciem. Musi to być dość niewygodne, takie wrzynające się w plecy :/. I właśnie te piankowe mnie zaciekawiły. Pewnie przy okazji sporo lżejsze są niż takie ze sztachetami pod tyłkiem. Widziałaś coś takiego na żywo?

U nas najbardziej się sprawdzily takie niskie zwykle plastikowe sanki z innych maks się obalal :) zwykle drewniane mam dwuosobowe może maks siostrę przy trzyma.

K8 musisz wylapac sobie w Szczecinie sklep z dobrymi polskimi butami patrz po markach np. Emel Gaspar mrugala gdzieś to muszą sprzedawać i wtedy najpewniej befafo tez tam bedzie

Kakakarolina, takie plastikowe, parterowe sanki są dobre ale do zjeżdżania, do używania w ruchu. Nigdy bym Tymka w takich saneczkach na spacer nie wzięła. Dupsko przemarznie raz dwa.

reklama
Dzieki zylcia, bebe odpada, taki hektar jechac nie bede ;) przy rynku pogodno ponoc sa, moja mama jest tam codziennie, to zagladnie. Centra handlowe odpuszczam w sezonie grypowym, manhatan mam ood pracą, ale z małym tam nie bywam :)

Do góry