reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

w srode :) sa wiatro I wodoszczelne, wystarczy dresy pod spod i na te jesien i poczatek zimy oraz mokre przedwiosnie jak znalazl. niecale 70 pln, polecam, bardzo jestem zadowolona z nich.

reklama
Dziewczyny kupujecie ubranka dziecięce w Lidlu? Czy jest faktycznie tak jak piszą na ich fanpage'u ze chwile po otwarciu nie ma juz towaru a klienci wyrywaja sobie z rak? :szok: Bo zastanawiam sie czy jest sens jutro jechac po te ubranka :-D

U nas tak jest, bo drugi najbliższy Lidl jest jakieś 30 km od naszego miasta, więc ludzie szaleją, zwłaszcza jak przychodzi promocja na dziecięce rzeczy. Z dzieckiem bym tam nie poszła, bo są przepychanki okropne. Jak już to sama - wejść, wziąć co wziąć i wychodzić czym prędzej :)

U nas otwierają o 7 i 7.15 już jest pusto. Ja jutro też staję w blokach startowych. Za tydzień mają być kombinezony, spodnie i kurtki narciarskie, euec też orzed 7 trzeba będzie stanąć.

Byłam przed 8 (u nas tak otwierają), o 7.45 bylam mniej wiecej trzecia, po 10 minutach stalo juz za mna z 50 osob :-D Weszlam, wzielam co chcialam, zobaczymy czy bylo warto po praniu, jeszcze swetrow i spodni nie mialam z lidla ;-)

Aha, po kilku minutach wszystko juz bylo przebrane.

Mam ten ocieplany sweterek, bardzo fajny jest. Ogrodniczki miałam w zeszłym roku, ale jakoś ogrodniczek nie lubię. W przyszłym tygodniu mają być kombinezony, spodnie i kurtki narciarskie, to będzie szał!

na szczescie my juz kurtke narciarska mamy z decathlonu, spodnie ocieplane tez juz mamy, wiec odpuszczam, ale wyobrazam sobie co bedzie sie dzialo :-D

brakuje nam tylko sanek,
klibby bierzesz te piankowe?

Tak, biore z opcją pchacza :) i chyba 2 zestawy, bo dla mojej mamy też...

Ja chce i spodnie i kurtke i kombinezon. Rękawice też mają być nieprzemakalne, więc też łyknę. Musze też jeszcze jedne śniegowce kupić. Czy jakieś poza Ecco i Geox polecacie?

reklama
Weronkazz 5 godzinny spacer? :-) no to Tola się dotleni :-p

U nas w Lidlu jak jadę po pracy to już nigdy nic nie ma, nawet nie sądziłam że to trzeba tak z samego rana :-p w sobotę M. był przed 8 i mówił, że w szoku był jak zobaczył jak się babki rzuciły na torebki Wittchen :szok:

Malinka a jaką kurtkę i spodnie kupiłaś w decathlonie? I na jaki rozmiar? Bo ja potrzebuje 86 a co gdzies sa takie narciarskie to od 92 rozmiaru?

Do góry