reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
my mamy różowe, metalowe sanki z oparciem, Blanka z Laura wypróbowały je w tamtym roku, więc na bank baby w tym mi wejdą spokojnie :sorry2: oczywiście jak będzie zima, a Młode nie chore, eh

o, to jak chuck norris, ktory przeczytal juz internet kilka razy :-D

a tak powaznie to moze sprobuj kupic befado przez net, ja kupowalam i wszystko ok, w razie czego mozna zwrocic/wymienic :tak:

Wysłałam mamę do sklepu z małym ;) ja nie mam zdrowia do chodzenia po sklepach. Serio, ja tylko jedzenie w normalnym sklepie kupuję, wszystko inne w sieci...

apdejt
Kupione, bezpalcowe, z oddychającą podeszwą ;)

Ostatnia edycja:
a ja spodnie znalazlam tez w Kap Ahl jakby co ;) lekkie nieprzemakalne do zalozenia na zwykle dresy. kombinezonowych na supermrozy jeszcze nie chcialam coby mi sie dziecko nie roztopilo ;)
za sankami tez sie musze porzogladac. tylko czy bedzie po czym jezdzic :confused:

weronka, są dwie opcje - Rosjanie przewidują dla Polski zimę stulecia :-D z kolei Amerykanie twierdzą, że będzie u nas lekka zima :-D
czyli jak zawsze, nikt nic nie wie...
Ja też nie wiem, jak tego dzieciaka teraz ubierać, rano jak jedzie do mojej mamy są 3 stopnie, potem rozkręca się do 10, generalnie kosta jest...

reklama
Do góry