reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
my mamy różowe, metalowe sanki z oparciem, Blanka z Laura wypróbowały je w tamtym roku, więc na bank baby w tym mi wejdą spokojnie :sorry2: oczywiście jak będzie zima, a Młode nie chore, eh

o, to jak chuck norris, ktory przeczytal juz internet kilka razy :-D

a tak powaznie to moze sprobuj kupic befado przez net, ja kupowalam i wszystko ok, w razie czego mozna zwrocic/wymienic :tak:

Wysłałam mamę do sklepu z małym ;) ja nie mam zdrowia do chodzenia po sklepach. Serio, ja tylko jedzenie w normalnym sklepie kupuję, wszystko inne w sieci...

apdejt
Kupione, bezpalcowe, z oddychającą podeszwą ;)

Ostatnia edycja:
a ja spodnie znalazlam tez w Kap Ahl jakby co ;) lekkie nieprzemakalne do zalozenia na zwykle dresy. kombinezonowych na supermrozy jeszcze nie chcialam coby mi sie dziecko nie roztopilo ;)
za sankami tez sie musze porzogladac. tylko czy bedzie po czym jezdzic :confused:

weronka, są dwie opcje - Rosjanie przewidują dla Polski zimę stulecia :-D z kolei Amerykanie twierdzą, że będzie u nas lekka zima :-D
czyli jak zawsze, nikt nic nie wie...
Ja też nie wiem, jak tego dzieciaka teraz ubierać, rano jak jedzie do mojej mamy są 3 stopnie, potem rozkręca się do 10, generalnie kosta jest...

reklama
Do góry