reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Hipcio doopy nie urywa. My go mamy i rzadko używamy. Można z nim się przejść na koniec pokoju i koniec zabawy a tego drugiego bym nie kupiła bo jedyna jego funkcją jest pchacz. poszukaj pchaczo-jeździków wtedy to posłuży dłużej niż miesiąc no ale w tym drugim chociaż jest coś do naciśnięcia chociaż nic nie gra jak naciśniesz a to chyba najbardziej cieszy dzieci

ten wygląda fajnie
http://allegro.pl/fisher-price-szczeniaczkowy-chodzik-jezdzik-kurier-i3329609110.html

edit: i to jest fajne
http://allegro.pl/edukacyjny-chodzik-pchacz-jezdzik-drewniany-4-w-1-i3301994821.html

ten ma dużo funkcji dźwiękowych i będzie się można nim pobawić jakoś inaczej
http://allegro.pl/vtech-interaktywny-chodzik-gawedziarz-pchacz-pl-i3331204907.html

http://allegro.pl/vtech-chodzik-pchacz-kubus-puchatek-i3338120950.html

Ostatnia edycja:
my mamy chicco quatro i polecam, widziałam na allegro używane w dobrym stanie za stówe :-) można wozić dziecko albo samo może się wozić ;) funkcję pchacza też ma, oprócz tego fajną grającą kierownicę i schowek na skarby ;-)

a my poszlysmy w klasyke:

Moover Baby Walker

tolka lubi pchac toto i lubi byc wieziona i za chwilę będziemy też przewozic ładunki zabawkowe i księgi tekturowe ;)

p.s. macie jakiś sposób na przekonianie bąbla do butów? tolka się swoich boi i z wrzaskiem ucieka jak je tylko zobaczy ;)

weronkazz z doświadczenia Ci powiem że takie zabawki cieszą tylko rodziców;-) ja namiętnie kupowałam drewniane drogie zabawki niestety dziecko tego nie doceniło. Teraz kupuję plastikowy, grający szajs i dziecko wniebowzięte :-D taczek, wózków drewnianych, rowerków ile tego było wszytko nieużywane.

Z butami nie pomogę bo Olka uwielbia jak pies obgryza wszystkie. Może ma niewygodne:confused: jakoś się je źle wkłada albo co. Powinny wejść w sek i po krzyku

Weronikazzz jak bym o Laurze i butach czytała heheh teraz to śmieszne ale przejścia były, gwiazda wyła na widok butów, jak jej próbowałam ubrać to się wiła, gryzła, kopała i zwiewała, nauczyła chodzić się w zimie i na spacerach łaziła w materiałowych butach z kombinezonu. Kiedyś jak spała jako wredni rodzice załozyliśmy jej takie coś Buty baby Light shoe DOMYOS - Maluch fitness Maluch fitness - Decathlon
nie czuć tego wcale na stopie więc po przebudzeniu wycia nie było i dziecko do butów się przekonało, następne już były normalne pełne buciki.

no ja jako rodzic początkujący wzięłam to drewniane eko śmeko. i póki co tolka zajmuje się tym z przyjemnością. pewnie następny będzie plastik fantastik :-D
ooo, irisson, no właśnie, tolka buty uwielbia, ale nasze. może ten patent na śpiocha zły nie jest, tylko te domyosy musze namierzyć, bo póki co pierwsze lepsze w h&m jej kupiłam, i one super lekkie nie są. już sam rzep ją odstrasza ;)

Właśnie chciałam pisać o tym pchaczo-jeździku Kubusia Puchatka. Super jest. Przymierzam się do naciągnięcia kogoś, żeby sprezentował Tymkowi. Starsznie żałuję, że go nie kupiłam kilka miesięcy temu jak w Realu był za 69,00zł :(. A co do plastikowych szajsów to racja jest. Pamiętacie jak zastanawiałam się nad kupnem takiego autobusiku: SAMOJEŻDŻĄCY, UCZĄCY SZKOLNY AUTOBUS- autobusik (3322726237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Kupiłam wtedy. I to jest najlepsza zabawka Tymka. Milion razy lądowała już z wysokości naszych ramion an podłogę i nawet nie pękła :). A Tymek w każdej wersji się nią bawi - w wersji z dźwiękiem, bez dźwięku i w wersji jeżdżącej samej po pokoju. Genialny przypadkowy zakup :).

reklama
a ten drewniany akurat lubiany jest, tolek na nim siedziec kocha ;)
ale kto wie, moze gdyby gral i piszczal toby go w ogole nie porzucala zeby sie zajac innymi zabawkami ;)

tumblr_mor9c4laZf1re0yaco1_500.jpg

Załączniki

• tumblr_mor9c4laZf1re0yaco1_500.jpg
    tumblr_mor9c4laZf1re0yaco1_500.jpg
    78,5 KB · Wyświetleń: 37
Do góry