reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Hipcio doopy nie urywa. My go mamy i rzadko używamy. Można z nim się przejść na koniec pokoju i koniec zabawy a tego drugiego bym nie kupiła bo jedyna jego funkcją jest pchacz. poszukaj pchaczo-jeździków wtedy to posłuży dłużej niż miesiąc no ale w tym drugim chociaż jest coś do naciśnięcia chociaż nic nie gra jak naciśniesz a to chyba najbardziej cieszy dzieci

ten wygląda fajnie
http://allegro.pl/fisher-price-szczeniaczkowy-chodzik-jezdzik-kurier-i3329609110.html

edit: i to jest fajne
http://allegro.pl/edukacyjny-chodzik-pchacz-jezdzik-drewniany-4-w-1-i3301994821.html

ten ma dużo funkcji dźwiękowych i będzie się można nim pobawić jakoś inaczej
http://allegro.pl/vtech-interaktywny-chodzik-gawedziarz-pchacz-pl-i3331204907.html

http://allegro.pl/vtech-chodzik-pchacz-kubus-puchatek-i3338120950.html

Ostatnia edycja:
my mamy chicco quatro i polecam, widziałam na allegro używane w dobrym stanie za stówe :-) można wozić dziecko albo samo może się wozić ;) funkcję pchacza też ma, oprócz tego fajną grającą kierownicę i schowek na skarby ;-)

a my poszlysmy w klasyke:

Moover Baby Walker

tolka lubi pchac toto i lubi byc wieziona i za chwilę będziemy też przewozic ładunki zabawkowe i księgi tekturowe ;)

p.s. macie jakiś sposób na przekonianie bąbla do butów? tolka się swoich boi i z wrzaskiem ucieka jak je tylko zobaczy ;)

weronkazz z doświadczenia Ci powiem że takie zabawki cieszą tylko rodziców;-) ja namiętnie kupowałam drewniane drogie zabawki niestety dziecko tego nie doceniło. Teraz kupuję plastikowy, grający szajs i dziecko wniebowzięte :-D taczek, wózków drewnianych, rowerków ile tego było wszytko nieużywane.

Z butami nie pomogę bo Olka uwielbia jak pies obgryza wszystkie. Może ma niewygodne:confused: jakoś się je źle wkłada albo co. Powinny wejść w sek i po krzyku

Weronikazzz jak bym o Laurze i butach czytała heheh teraz to śmieszne ale przejścia były, gwiazda wyła na widok butów, jak jej próbowałam ubrać to się wiła, gryzła, kopała i zwiewała, nauczyła chodzić się w zimie i na spacerach łaziła w materiałowych butach z kombinezonu. Kiedyś jak spała jako wredni rodzice załozyliśmy jej takie coś Buty baby Light shoe DOMYOS - Maluch fitness Maluch fitness - Decathlon
nie czuć tego wcale na stopie więc po przebudzeniu wycia nie było i dziecko do butów się przekonało, następne już były normalne pełne buciki.

no ja jako rodzic początkujący wzięłam to drewniane eko śmeko. i póki co tolka zajmuje się tym z przyjemnością. pewnie następny będzie plastik fantastik :-D
ooo, irisson, no właśnie, tolka buty uwielbia, ale nasze. może ten patent na śpiocha zły nie jest, tylko te domyosy musze namierzyć, bo póki co pierwsze lepsze w h&m jej kupiłam, i one super lekkie nie są. już sam rzep ją odstrasza ;)

Właśnie chciałam pisać o tym pchaczo-jeździku Kubusia Puchatka. Super jest. Przymierzam się do naciągnięcia kogoś, żeby sprezentował Tymkowi. Starsznie żałuję, że go nie kupiłam kilka miesięcy temu jak w Realu był za 69,00zł :(. A co do plastikowych szajsów to racja jest. Pamiętacie jak zastanawiałam się nad kupnem takiego autobusiku: SAMOJEŻDŻĄCY, UCZĄCY SZKOLNY AUTOBUS- autobusik (3322726237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Kupiłam wtedy. I to jest najlepsza zabawka Tymka. Milion razy lądowała już z wysokości naszych ramion an podłogę i nawet nie pękła :). A Tymek w każdej wersji się nią bawi - w wersji z dźwiękiem, bez dźwięku i w wersji jeżdżącej samej po pokoju. Genialny przypadkowy zakup :).

reklama
a ten drewniany akurat lubiany jest, tolek na nim siedziec kocha ;)
ale kto wie, moze gdyby gral i piszczal toby go w ogole nie porzucala zeby sie zajac innymi zabawkami ;)

tumblr_mor9c4laZf1re0yaco1_500.jpg

Załączniki

• tumblr_mor9c4laZf1re0yaco1_500.jpg
    tumblr_mor9c4laZf1re0yaco1_500.jpg
    78,5 KB · Wyświetleń: 43
Do góry