reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

przyznaję bez bicia, ja wczoraj popsikałam młodego na nogach taką chemią, bo byliśmyu babci, dziecko śpiące i trzeba było tam i z powrotem z wózkiem połazić żeby się na chwilkę zdrzemnął. Jak już się wyspał to zaraz nogi i ręce pod kran i szorowałam z niego to paskudztwo, bo się bałam że się zatruje.

reklama
O widzisz, k8, w plasterkach jest olejek lawendowy... Działają? Bo właśnie tak myślę nad tym olejkiem, czy by faktycznie nie kupić buteleczki za kilka czy kilkanaście złotych i kropnąć tu i tam, skoro ktoś zastosował to przy plasterkach... Chyba jednak spróbuję...

Ja mam plastry mosbito i nie działają nic a nic :no:. Cały wózek Laury obkleiłam, a starszej ubranie i obie pożarte niestety. W akcie desperacji też kupiłam ziaję dla dzieci i daje radę :tak:.

Ja kiedyś stosowałam Orinoko Junior. Nadaje się dla maluchów i był skuteczny. ale teraz przeczytałam w necie masę złych opinii na jego temat

Teraz też muszę coś kupić, bo jesteśmy pogryzieni już a przed nami biwak w lesie za tydzień. A dla starszych i dorosłych kupiłabym taki w sklepie wędkarskim Mugga Mugga ® | Środek na komary, na kleszcze i meszki | Mugga.pl
.

Ostatnia edycja:
reklama
Na szczęście u nas w lesie czysto :) ani jednego nie widziałam ;-)

gosha Emel robi najładniejsze polskie buty ale ceny ma kosmiczne. Ja dziś byłam w tkmaxie i pełno było naturino i primigów w dobrych cenach także nei kupuję na zapas bo póki co stopa nam urosła o dwa rozmiary. Olka ma szłapę rozmiar 20 juz teraz do jesieni będzie miała 22 :szok:

Dzag ja sie obawiam, ze jak będziesz chciała kupować dobre, fizjologiczne, skórzane obuwie to poniżej 100 raczej nie zejdziesz (oprócz rozmiarów 18-22) tańszy tylko chiński szmelc z sieciówek. niestety buty u nas to masakryczny wydatek.
Ja na myśl o dwóch parach śniegowców i wydatku rzędu 400zł mam panikę w oczach

Do góry