reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Haha :) Super wygląda :). Mnie to się akurat ten konkretny drewniany modny eko sprzęt podoba :). Myślę, że nawet za rok na wiosnę/lato będzie idealnym urządzeniem np. do piaskownicy :). Wszystkie zabawki albo misie będą nim pchane :). Fajny.

reklama
Dzag jesteś niepoprawną optymistką. Powiedz mi moja droga jak Ty będziesz pchać taki wózek do piaskownicy:-D:rofl2: kup sobie coś wyższego bo tymek zapewne popcha pierwsze 50m
Mnie się takie coś też bardzo podoba nawet mnie bardzo kusi kupić ale rozsądek walczy z wrodzonym zakupocholizmem:confused2:

Nieee no, kupić nie kupię. Widziałam ceny tego :). Mój tata by mi taniej takie drewniane cudo zrobił :p. Ale podoba mi się. O ile nie ma daleko do placu zabaw to można by ponieść :p. Ja poluję na taniego Kubusia Puchatka, ewentualnie jakiś inny ciekawy, głośny i kolorowy jeździko-pchacz ;). Tego fiszerprajsowskiego szczeniaczka widziałam, ale część jego funkcji mamy w zabawkach które już posiadamy, więc dla nas to odpada. To jest właśnie fiszerprajs. Takie niby wszystko, ale w sumie to nic :p.

U nas na szczęście zabawki edukacyjne już za nami to sie nie musze zastanawiać co co ma a czego nie ma:) Maks na tym etapie interesował się już tylko samochodzikami a po Olce widać że tylko lalką się bawi (wsadza ją do wózka i pcha nie wiem skąd to się bierze) więc już raczej edukacyjnego nic nie kupię. Wieże układać umie, pewnie jeszcze sorterem się za pół roku pobawi chwilę i finito.
A do piaskownicy to sie nanosisz. Plecak ze stelażem se lepiej kup

malinka, to masz te same buty co moje, z decathlonu, spoko są
a do piaskownicy Natalii wystarczy miarka z mleka i kubeczek i zabawa tym ją zupełnie pochłania, więc niekoniecznie się nanoszę :)

Ja jeszcze nie używam, bo ciągle poluję na jakąś okazję ;). Ale mam nadzieję, że ten nasz duży wóz pójdzie niedługo w odstawkę. Tak według mnie to parasolka niedługo będzie jedynym dobrym rozwiązaniem. Dlaczego niby nie ma być na zimę? Przecież w zimę nasze Bąble będą miały od półtora roku wzwyż i już będą same chodzić. Raz będą w tym wózku siedziały raz nie. I tak będą ciepło ubrane, a jak dodatkowo siądą w wózku to im się zimniej nie zrobi, szczególnie jeśli jeszcze kocyk dostaną albo pokrowiec na nóżki. A ileż mniej noszenia i ileż mniej miejsca zajmuje parasolka :).

ja mam klamotny mutsy i lekka parasolkę chicco, strasznie podoba mi się Wózek Quinny Zapp Xtra | Najnowszy model ale to już była by rozrzutność i przesada, znając moje dzieci, to na zimę już nie będzie wózek potrzebny, to szkoda mi kasy, zwłaszcza, że mam 2 :-p

u nas do piaskownicy musi być koszyk foremek, wiaderek, łopatek, kupiłam w tamtym roku za 25zł i się fajnie sprawdza, ah no i na każdy spacer musi być piłka, w ogóle mamy ponad 12 piłek różnego rodzaju, po prostu fanka :-p Ninie wystarczy siostra :tak:

reklama
Agnes a dlaczego nie? ja mam tylko parasolkę wymiennie na sanki.Olka nie będzie w wózku jeździła i tak. Ja z przeciwniczek wożenia dzieci które umieją chodzić. Trzeba trenować i się ruszać:-)

Do góry