Ja też mam o Smyku tylko złe zdanie. Niestety. Może to Ratina przeczyta i przekaże opinie o nich swojemu szefostwu
. Ceny - z kosmosu. Chyba pracownicy muszą bardzo dużo zarabiać i cenami wypracowują ich pensje
. Na chrzest Tymka dostaliśmy od mojego brata kartę upominkową. I tak strasznie mi żal coś tam kupić, jak popatrzę że u nich zabawka kosztuje 120zł, a gdzie indziej 89zł :/. Żal mi wyrzucać w błoto te pieniądze z karty. Chciałam kupić fotelik. Dzwoniłam, pytałam czy jest taki i taki. Przez telefon usłyszałam, że jest i to w tym kolorze który chciałam. Przyjechałam na miejsce a tu dupa, model stary i nie ten kolor co chciałam, bo źle cenówki poustawiali a pani podczas rozmowy telefonicznej tylko na cenówki zerknęła a nie na fotelik. Poza tym przez pierwsze kilkanaście minut nikt się nami nie zajął, nawet poproszony o pomoc. Zajęte panie strasznie. Jak już podeszłą jedna, naburmuszona, to nie miała o niczym pojęcia, nawet o tym, że stary model mają. Poprosiłam o katalog, a ona że w internecie jest. Masakra jakaś. Wyszliśmy i już nie wróciliśmy. Ostatnio chciałam kupić zestaw podróżny małego smakosza Aventa i widziałam, że mają w sklepie internetowym. No to myślę sobie, że w końcu coś za tą kartę upominkową kupię, bo z gotówką krucho akurat było. W sklepie dowiedziałam się, że nie ma, mogę zamówić w ich sklepie internetowym, bo oni akcesoriów na sklep nie sprowadzają na zamówienie :/. Oczywiście jedna osoba musiała się o to zapytać drugiej, a druga trzeciej...:/ Tyle, że przez sklep internetowy chyba nie ma możliwości płacić ich kartą upominkową. Więc chciałam być sprytna i doładowałam sobie u nich konto punktami payback, żeby mniej zapłacić przy odbiorze gotówką. A odbiór osobisty tylko w Empikach!
Jak już doszłam do końca zamówienia ukazała mi się cudna informacja - nie mogę tego odebrać w Empiku bo ta miseczka jest ZA DUŻA!!!!! :[ I za przesyłkę pocztą zapłacę 11,99zł. No horror jakiś. Miseczka za duża! To ja książki większe zamawiałam i odbierałam w Empiku!! Podziękowałam więc za zakupy. No i ostatecznie zestawu obiadowego nie mamy, konto na karcie podarunkowej nadal nieruszone i jeszcze mam ponad 20 zł do wykorzystania na ich głupim sklepie internetowym. Nie widzę sensu kupowania u nich tego zestawu w takiej sytuacji, bo zapłaciłabym z przesyłką tej pierdołki 61zł, a na Allegro z przesyłką mogę już od 44zł.
Kakakarolina, no i Lupilu do tego ogólnie ma jakieś duże te rozmiary
. Ale koszulki kupiłam, materiał wydaje się porządny, są bardzo ładne. Będą na przyszłość
.