reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

mAtma ja pod spod nic nie bede jej zakladac, ewentualnie na wierzch mam biale bolerko.

Wogole to to zdjecie bylo robione jakies 2 miesiace temu, musze zobaczyc jak tak sukienka teraz na niej siedzi, kto wie czy juz nie po ptokach;-)
Ale zachecona zakupami Karoliny przelecialam pierwszych kilka stron sukienkowych na ebayu i oto co mi wpadlo w oko:

girls m&co dress 12-18 months( used only twice) | eBay

Maggie & Zoe Baby Girl Summer / Party Dress 12months NEW | eBay

baby girl siver dress and cardi | eBay

Mi sie wszystkie podobaja, ale na chrzest juz mam chyba swojego typa:tak: A Wy co myslicie?

reklama
Zylcia, a jak "działają" te kąpielówki? Z tego co widzę na zdjęciu to nie mają wypełnienia wewnątrz :/.

Wypełnienia nie mają.Są złożone z dwóch warstw, zewnętrznej kolorowej i tej chroniącej. Siusiu normalnie wylatuje do wody - resztą tak jak w pieluszkach jednorazowych. A kupa zostaje przytrzymana przez gumki w nogawkach. nie przecieka przez materiał (tak jak w zwykłych kąpielówkach) bo to jest taka warstwa nieprzepuszczająca.

Czyli chronią grubsze wypadki, żeby nie zanieczyścić basenu.

LeRemi, dla mnie najładniejsza ta pierwsza :). Kakakarolina, jak sroka jesteś to i Ola po Tobie sroka będzie pewnie. A póki co nie ma wyboru i będzie miała coś na głowie czy jej się to podoba czy nie :). Rzeczywiście, słodkie są takie opaski, ale według mnie bardziej słodkie są na główkach starszych dziewczynek, a nie takich małych. Mnie się najbardziej podoba ta chustka z gumką. Jest przeurocza. Tylko ten daszek to nie bardzo mi pasuje na taką uroczystość :p. Może odciąć? :D zylcia, no mnie się jednak wydaje, że w tych jednorazowych pieluszkach na basen to jednak siku w większości zostaje w pieluszce. Chyba jednak wolę pieluszkę niż te kąpielówki :/.

Z jednorazowych siku wychodzi ;)
Nam wyszło po prostu taniej niż pieluszki zwykłe. Używaliśmy rossmanowych, duuużo fajniejsze niż huggisy.
Wielorazowe za to na długo wystarczą, maja rzep i zatrzaski, styknie nawet do 3rż.

LeRemi, wszystkie trzy aukcje zakończone, kupiłaś wszystkie? :-D:rofl2:

Wyszlam z mala na warsztaty zeby mnie nie kusilo:laugh2::rofl2:
A tak serio to dzis mi sie te kiecki takie weselne wydaly. Wiec wyciagnelam to co mam zlozylam w komplecik i wyszlo mi najodpowiedniejsze
IMAG0118.jpg
I bez bolerka jakby bylo wystarczajaco cieplo
IMAG0116.jpg
No mi sie podoba:tak:

Załączniki

• IMAG0118.jpg
    IMAG0118.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 50
  • IMAG0116.jpg
    IMAG0116.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 55
no szczerze powiem że mnie żadna nie powaliła, za to ta którą macie genialna. Olivka piękna jest!
Ale ona tak sama stoi?!:szok:
Jeszcze niedawno narzekałaś że się "nie rusza" (chyba ty...)
Moje chłopaki w tym wieku to takie froterki do podłogi i masa nie ma tu nic do rzeczy, nie da się ich postawić (starszego też się nie dało) bo nogi służą co najwyżej do kopania matki podczas przewijania, ale że na tym się chodzi? :no:

reklama
mAtma nie no co Ty, gdzie sama, zreszta na zdjeciach ja podtrzymuje, tak to by poleciala ja dluga:tak: Calkiem niedawno narzekalam, bo faktycznie malo gramotna byla, ale jak tydzien temu zaczela raczkowac tak zaraz posypalo sie kilka nowych rzeczy min stanie z podtrzymaniem. Ale to nie znaczy, ze przestala kochac kopac matke przy przewijaniu:-p

Do góry