reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

ja wiem że są gusta i guściki, ale mnie osobiście robi się słabo jak widzę dziewczynki ze stroikiem dwa razy większym od buzi na głowie. Chociaż 99% moich koleżanek to pieje z zachwytu "jakie to słodkie i śliczne", więc jestem niepopularna w moim poglądzie ;) ja bym nic nie zakładała. Jeśli już koniecznie to ta ażurowa chustka by uszła, ale bez tego daszka

reklama
no dobra Asia ale o jakich włosach my mówimy :rofl2::-D
toż to trzeba łysej pale nadać charakter dziewczęcy mi dziś dwa razy ślicznego chłopczyka gratulowali bo na różowo nie chodzimy

aaa i jeszcze rudy prześwituje :-p

Karolina ja też sroka, moja Laura widzę po mnie, halo kiciuś musi być, korale, teraz siostra kupiła nowe kolczyki, to codziennie rano przy myciu zębów musi obejrzeć "jakie śliczne" :-) teraz mnie naciąga na sandały, w których pięty świecą jak się chodzi, bo Blanka takie ma, siedziały pół soboty w łazience po ciemku, Blanka musiała skakać :sorry2:

Karolina toz to Ola juz pierwsze ciecie zaliczyla, jaka lysa pala?:confused:
Mnie tez oslabiaja rozne "cosie" na malych glowkach wieksze od buzi. Ja nie zaloze nic. A z tych co pokazalas mi najbardziej sie podoba czapeczka vintage model A. Tylko nie widze jej na takiej malej glowie:dry: Ale rewelacyjna i zajeb... jest chustka mamy i to calkiem serio mowie:tak:

reklama
i to jest właśnie powód dla którego dziękuję Bogu że mam synów:-D

ja tez preferuję, jak to asia ładnie ujęła, "wiatr we włosach", tym bardziej jak włosów mamy deficyt...
łysa główka w "cosiach" kojarzy mi się z pisanką, co innego czapka czy chustka, jeśli pogoda ku temu przemawia żeby założyć

LeRemi, sukienka cudna, Olivka też, jeśli chłodno założyłabym po spód białe body, ale ja już wspominałam że nie cierpię różu:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry