reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Dziewczyny czy macie torbę do wózka? Ja na razie jakoś sobie radziłam bez specjalnej torby ale moja cierpliwość się skończyła :) mam chęć kupić sobie taką skip hop dash http://www.fabrykawafelkow.pl/torby-do-wozka-/132-torba-dash-deluxe-charcoal.html
jakieś opinie macie w tym zakresie? Coś polecacie?

To ja trochę w innym temacie, Dziewczyny doradźcie mi, bo chcemy z Kacprem na basen zacząć chodzić ale zupełnie nie wiem jakie kąpielówki mu kupić? To muszą być jakieś specjalne? A co z pieluszką? :sorry2:

Ja też polecam kąpielówki o takie kąpielówki i stroje
używaliśmy przy starszej i były ok. Zabezpieczają przed wpadką w basenie. Pieluszki już wtedy nie trzeba.

Ostatnia edycja:
reklama
Zylcia, a jak "działają" te kąpielówki? Z tego co widzę na zdjęciu to nie mają wypełnienia wewnątrz :/.

domi, moja też ma tą zabawkę u dziadków, ja jak najmniej zabawek tylko przemyślane, kontrole mam nad tym co jej kupują:-) a zabawa garnkami i łyżkami podczas gotowanie to wspaniały wstęp do wspólnego gotowania, wkręcania dziecko w domowe obowiązki, zarażenie pasją wspólnego gotowania no i ja mam wtedy czas zrobić obiad. Ja już mam upatrzony zestaw do gotowania dla Uli, będziemy razem w 3 (bo Eddie nie odpuści:) lepić pierogi, mielić mak, ser itd.

Asia, jaki masz upatrzony ten zestaw dla Uli do gotowania lub pieczenia? Jakiś na internecie, czy w sklepie? Ja też tak powoli, powoli się rozglądam za czymś w wersji mini, widziałam kiedyś coś takiego w Pepco, ale ciekawa jestem, czy może gdzieś indziej jest coś ciekawszego.

Czemu nietypowa? Ja wlasnie w cos innego niz tylko biel chce Olivke na chrzest ubrac. Mam jedna kiecke o taka
IMAG0492.jpg
Tylko tutaj olivia ma body z dlugim rekawem pod sukienka, ale sama kiecka jest bez rekawow. I jezeli nic innego fajniejszego nie znajde to ta zamierzam jej zalozyc. My tez tajny chrzest planujemy, w czwartek na wieczornej mszy:-p

Załączniki

• IMAG0492.jpg
    IMAG0492.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 48
Nietypowa patrząc na większość dzieciaczków w Kościele ;-)Ale ja za takimi nietypowymi jestem, sama miałam czerwoną spódnice do ślubu. ;-) Fajną sukienkę ma Olivka i świetnie w niej wygląda, oj ubieranie dziewczynek jest fajne takie słodziaki małe.

reklama
Do góry