reklama
Ja kupiłam dla Titka taki komplecik na chrzciny www.supermamy.mykmyk.pl/img/660/0/hm-dla-dzieci-wiosna-2013-39181636.jpg dla chłopca łatwiej kupić coś, co nie będzie na raz, zwłaszcza w lecie. U nas będą chrzestne, moja i M siostra
kakakarolina, ja bym wybrała nexta, nie cierpię różu, choć jeszcze ta pierwsza była do przyjęcia
moje chłopaki mają tą samą chrzestną, moją siostrę, dobrze że mąż ma dwóch braci
wolę tak niż brać na siłę kogoś "obcego" kto będzie widział moje dziecko dwa razy w życiu
ja swojego chrzestnego widziałam na chrzcie (nie pamiętam ale wierzę na słowo że był) i na komunii, na mój ślub nie przyszli, ani on ani chrzestna, nie ukrywam że było mi przykro przez całe dzieciństwo że są dla mnie tacy "obcy" a siostra swoich chrzestnych widziała przy każdej okazji
moje chłopaki mają tą samą chrzestną, moją siostrę, dobrze że mąż ma dwóch braci
wolę tak niż brać na siłę kogoś "obcego" kto będzie widział moje dziecko dwa razy w życiu
ja swojego chrzestnego widziałam na chrzcie (nie pamiętam ale wierzę na słowo że był) i na komunii, na mój ślub nie przyszli, ani on ani chrzestna, nie ukrywam że było mi przykro przez całe dzieciństwo że są dla mnie tacy "obcy" a siostra swoich chrzestnych widziała przy każdej okazji
malinka1980
Fanka BB :)
To ja trochę w innym temacie, Dziewczyny doradźcie mi, bo chcemy z Kacprem na basen zacząć chodzić ale zupełnie nie wiem jakie kąpielówki mu kupić? To muszą być jakieś specjalne? A co z pieluszką?
marcia331
Malinka takie maluszki wchodza do basenu w specjalnych pieluchach do kapieli. Mozna je kupic najczesciej w sklepikach na basenie i w rossmanie chyba tez. Zadnych kapielowek to mu teraz jeszcze pewnie nie kupisz :-)
malinka1980
Dzięki! To w takim razie zobaczymy w rossmanie
kakakarolina
Dzięki póki co licytuję nexta ;-)
Malinka sto razy lepsze od hugisów do kąpieli są pieluszki firmy rossman przynajmniej się natyłku trzymają. My już chodzimy regularnie na basen
Malinka sto razy lepsze od hugisów do kąpieli są pieluszki firmy rossman przynajmniej się natyłku trzymają. My już chodzimy regularnie na basen
Malinka, my mamy wieloraziwe do pływania firmy Konfidence. Na stronie www.malusin.pl kupiłam.
Kochane, jak kupujecie na Ebayu i płacicie PayPalem, polecam www.ebay.pl/sch/vaenaitbaby/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Kupiłam piżamki dla Titka, no cudne są. Z ich rozmiarówki to na 12-24 miesiące my wchodzimy w 80 i te są takie ciut większe, więc będa na dłużej. Są miłe w dotyku, bardzo zgrabne. No cudne. Dla koleżanki kupiłam te bodziaki dla dziewczynki z koronkową spódniczką, fiolet i czerwień, przecudne!
A czas dostawy? 6 dni!!! z Korei do Polski!!
Kochane, jak kupujecie na Ebayu i płacicie PayPalem, polecam www.ebay.pl/sch/vaenaitbaby/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Kupiłam piżamki dla Titka, no cudne są. Z ich rozmiarówki to na 12-24 miesiące my wchodzimy w 80 i te są takie ciut większe, więc będa na dłużej. Są miłe w dotyku, bardzo zgrabne. No cudne. Dla koleżanki kupiłam te bodziaki dla dziewczynki z koronkową spódniczką, fiolet i czerwień, przecudne!
A czas dostawy? 6 dni!!! z Korei do Polski!!
Ostatnia edycja:
reklama
Kakakarolina, którą wybrałaś? Ja bym się biła z myślami: pierwsza mothercare czy druga next . Najładniejsze. k8, nie zgodzę się, że dla chłopców jest łatwiej znaleźć coś uniwersalnego. W tym wieku to bez różnicy. Przecież te sukieneczki nadają się równie dobrze na taką wielką okazję, jak i na spacer w słoneczny dzień .