reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Sempe podobnie dostałam tone skarpetek we wszystkich kolorach tęczy a z body krucho, mam po laurze ale rozmiarami nie mogę się wstrzelić. Kiedyś na wyprzedaży udało mi się kupić w mothercare body po 7 zł :szok: a one są niezniszczalne. Śmieje się zawsze w ciucholandzie, że jak potrzebuje coś dla młodej to dla chłopców wybór i na odwrót heheh nauczona doświadczeniem wolę używkę dobrej firmy której setne pranie i suszenie nie zniszczy
aaaa i chwile temu odkryłam na allegro i zakochałam się w ubrankach gymboree dla dziewczynek mają świetne wzory i dobra jakość i fajne spineczki przez które co rano jest problem przed wyjściem do przedszkola :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Haha ja się zdziwiłam że Ty kupujesz 74 :-D U nas 74 było jakoś w grudniu. Teraz nosi 80, a czasami właśnie 86.
No ja też się zdziwiłam tym 74 :)). Regularnie mamy teraz 80, do 86 jeszcze chwilka. Tak mi się wkleiło, bo mam te rozmiary w aukcjach obserwowanych, żeby nie szukać później, a razem z rozmiarem 80 od razu 86 kupię.

Marcia pewne części garderoby jak bluzy i spodnie Ola ma w rozmiarze 12-18 mies ale bieliznę w 68 bo ona strasznie chuda jest i te większe starczały jej do tej pory na dwójkę dzieciaków. Więc mniejsze spodnie i bluzy ma 3/4:-D bo w pasie nie wyrasta

86 to my chyba za rok będziemy miały :-D:szok:

Bardzo ekonomiczne to moje dziecko bo chyba od listopada nie wymieniałam bodziaków

o widze że temat bodziaków. Ja właśnie od miesiąca szukam a Tymka wciskam w 80, ale mamy takie same byle jakie, sprane, brzydkie. No i też już 86, pajace na noc też 86, jedynie spodnie 80 a nawet niektóre jeszcze za długie. W lumpach właśnie nie ma za dużo, chyba się szarpnę i kupię w tesco tam jest pięcopak disneya za 55zł chyba, a dobra jakość jest. Z biedrony miałam kiedyś i nie byłam zachwycona niestety....

gosha my już od jakiegoś czasu śpimy w samym bodziaku. Zawsze się zastanawiałam po co są śpiochy i pajace w rozmiarze większym niż 68 :-D:-D no i na stare lata sie dowiedziałam. Normalne dzieci są większe ;-)
właśnie wróciłam ze spaceru z 3 dni starszą hanią. Ola jest przy niej jak okruszek no ale nei dziwi nic jak nie je:-(

Dzag dzieki za namiar na Biedronkowe rzeczy. Pojdziemy w poniedzialek na spacer. Chociaz teraz to te ciuchy na dluzej niby powinny starczac, ale przy moim brudasku to takie biedronkowe moze nie beda zle.
A przy okazji tej promocji, bo beda tez dostepne zabezpieczenia do szafek, szuflad itd. Czy stosujecie takie zabezpieczenia? Nawet nie chodzi mi o ochrone przed tym zeby nie wyciagal z nich nic, tylko o to ze jak sie zlapie za uchwyt to sie otworzy szafka lub szuflada i poleci do tylu.

No i kolejna sprawa o ktora chcialam zapytac, ale juz karolinka poruszyla ten temat. W czym teraz spia wasze dzieci? Tymek nadal w pajacach, ale chyba tez przerzucimy sie na body. Tak myslalam czy sa jakies pizamki w takich rozmiarach. No juz sama nie wiem jak go ubierac.

Kacper może nie jest jakiś gruby, ale wydaje mi się że jest dość długi (po tacie - 1,92), także śmigamy w ubrankach 80 i 86. A śpimy jeszcze w pajacach, ale zastanawiam się nad piżamkami na krótki :tak:

reklama
Kakakarolina młody śmiga teraz w body w którym laura chodziła po skończeniu roku więc my mamy wyrośniętych facetów a Ty proporcjonalną do wieku Panienkę. A piżamki to dobry patent bo rosną razem z dzieckiem, laura śpi w jednych spodniach 1,5 roku wprawdzie takie rybaczki są ale w pasie idealne. ;-) ja dzieciory na noc ciepło ubieram bo nie uznają żadnych kołderek i błyskawicznie się ich pozbywają a potem takie dwa sopelki rano mam.

Do góry