reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Ja remika sadzalam jak umial siedziec i pieknie siku bylo i kilka razy kupa i tez mi sie zdawalo ze kuma i lapie o co kaman blablabla... Bzdura:) Zacieszal jak zrobil siku bo muzyczka zagrala, a robil te siku bo zwyczajnie wiedzialam kiedy go wysadzac. A faktycznie pieluchy pozbylismy sie po 2rż:p

reklama
Karolina dziękuje baaardzo:** za ,,poradnik nocnikowy'', napewno się przyda,bo trochę nie bardzo wiedziałam jak się zabrac do tego,a myślę pomału oswajać malucha z nocnikiem. Po wakacjach planuję szukać pracy,więc wolałabym zająć się tym puki jestem z nim 24h na dobę, zobaczymy co z tego wyjdzie:p

nie wyszło ci ale i tak dzięki. U nas wymiotło ciuchy skończyło się 68 a 74 nie mam :-( wczoraj w akcie desperacji wygrebałam 3 w pepco bo w szmateksach pustki ale wyglądały spoko

Heheh to widzę Kakarolina, że desperacja podobna nas dopadła. Marcel jak by był mała dziewczynką to by pięknie wyglądał po wizycie w szmateksie a tak zawitałam do pepco i body rozmiar 86 po praniu zrobiło się hmmm zdecydowanie mniejsze, mam nadzieję że odosobniony przypadek.

Eh no nie wyszło mi z linkiem, bo dalej mi forum źle działa :(. I chyba już nie ruszy, mimo wymiany korespondencji z osobą obsługującą forum technicznie. Jakieś czary mary :(. Ja też w desperacji brałam w ciemno bodziaki w Pepco jak się Tymek urodził, bo nie byłam przygotowana na rozmiar 50 :D. No takie szmatki niestety, szczególnie po praniu. Ale te droższe rzeczy, nie bieliźniane, nie są takie złe. Poza tym... przy tak małym dziecku, które tak szybko wyrasta z ubrań, kupienie kilku rzeczy w Pepco, żeby kilka razy mu ubvrać, nie jest grzechem :p. Ja kupiłam ostatnio - też w desperacji - na bazarze bodziak z firmy Ewa Klucze. Owszem, dobra jakość. Ale 25zł to dla mnie kosmos. I zamiast kupić 4 sztuk jak planowałam, kupiłam tylko jedną :(. Dlatego czekam na poniedziałek i otwarcie Biedronek :). Chociaż znalazłam ostatnio przecudowne bodziaki na Allegro: ABC bawełniane BODY długi rękaw r.86 (18m) WZORY (3232850766) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ABC bawełniane BODY krótki rękaw r.86 (18m) WZORY (3232849494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i po wypłacie zaszaleję :).

W "moim' ciuchy to mam jak nowe bluzeczki, bodziaki najlepszych firm, za parę złotych. Ja nawet nie patrzę na nowe, nawet moja siostra jak mi kupuje w Oslo, to w ich tamtejszym autlecie, to taki nasz znacznie lepszy ciuch;-):-) Pepco śpiochy to pomijam już jakość uszycia ale u mnie były po drugim praniu na szmaty i zrobiła się w kroku dziura:no:

no własnie mi tez brakuje... bodziaków.... przez ostatnie 2miesiące nakupowałam spodenek i bluzeczek z lupeksach albo na wyprzedaży w TAKKO... tam dopiero super ciuszki mają....
Bruncio teraz ma rozmiar 80...
skarpetek to mam chyba z 50szt:-) kazdy ze znajomych mi dawał rajstopy i skarpety po swoich dzieciach.... i mam teraz hurt:-)

reklama
Do góry