reklama
Cornelka kup zwykły, ja też powoli schodzę z butelek na rzecz Kubek niekapek Nuk - Kubek niekapek - nasz wybór - ofeminin z Laurką się świetnie spisał, jak nie, to mam jeszcze bidon w zapasie :-)
mama się ucieszy z komplementów, bo ciągle marudziła że jej nie wyszła
mama się ucieszy z komplementów, bo ciągle marudziła że jej nie wyszła
cornelka
Fanka BB :)
Irisson wyszła, wyszła
Taki niekapek mamy z nuka, tylko mniejszy, ale widzę, że młodego bardziej ciągnie do zwykłego kubka, próbuje za nasze się zabierać i ze zwykłego pić. Wiem, ze są jakieś te doidy cup, 360 st ale w ogóle nie wiem, który lepiej by się dla takiego "dużego" ;-) dziecka nadawał.
Taki niekapek mamy z nuka, tylko mniejszy, ale widzę, że młodego bardziej ciągnie do zwykłego kubka, próbuje za nasze się zabierać i ze zwykłego pić. Wiem, ze są jakieś te doidy cup, 360 st ale w ogóle nie wiem, który lepiej by się dla takiego "dużego" ;-) dziecka nadawał.
Cornelka jak go ciągnie do kubka, to kup zwykły, tylko z doświadczenia wiem, że będzie się super mega oblewać jak zacznie sam pić, u nas bidon załatwił sprawę, że Laura przestała się oblewać, sama się napiła i nie rozlała na podłogę
kakakarolina
Gosha tanie naturino są w outletach albo tkmaxaxch ale tylko mini rozmiary. Na Majkę już raczej nie kupisz. Ren-but znam, polska firma ale chyba jedna z tych słabszych, miałam tylko kapcie i nie byłam zachwycona. Musisz przetestować
Irisson babcia zdolniacha a Nina ma super oczka szkoda że ze sznureczkami i nausznikami, strasznie tego nie lubię
k8 Titek w foteliku wygląda imponująco
Cornelka ja polecam zwykły kubek chociaż ja nie daję bo to bez sensu. Musisz ciągle z nim pić bo jak zostawisz samego to sie obleje i na spacer nie weźmiesz. Ja tam niekapków w stylu Lovi z Maksem do tej pory używam. W nocy pije i w trasie pije z takiego. Oczywiście zwykła butelka tez może być ale nie chce mi się kupować tyle wody w małych flaszkach.
Irisson babcia zdolniacha a Nina ma super oczka szkoda że ze sznureczkami i nausznikami, strasznie tego nie lubię
k8 Titek w foteliku wygląda imponująco
Cornelka ja polecam zwykły kubek chociaż ja nie daję bo to bez sensu. Musisz ciągle z nim pić bo jak zostawisz samego to sie obleje i na spacer nie weźmiesz. Ja tam niekapków w stylu Lovi z Maksem do tej pory używam. W nocy pije i w trasie pije z takiego. Oczywiście zwykła butelka tez może być ale nie chce mi się kupować tyle wody w małych flaszkach.
Agnes92
Nie krytykujcie odrazu ja narazie tylko orientacyjnie kiedy zamierzacie sadzać maluchy na nocnik? moja znajoma od 9mca córkę zaczęła sadzać i mówiła ,że z tyg na tydzien mała coraz lepiej łapała do czego to jest... chyba ten wątek? tak wogóle
reklama
kakakarolina
Ja zamierzam za rok zacząć ;-)