reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Titosław w foteliku. Dzisiaj kupiliśmy taki sam do auta mojej mamy. Jestem mistrzem montowania MC Mobi :)

Irisson fajna czapka, Ninka ślicznie w niej wygląda :-)

K8 tak to można jeździć, fajnie tam u Titka :tak:

p.s. jaki rodzaj kubka polecacie jako następny po niekapku?

Irisson wyszła, wyszła :tak:

Taki niekapek mamy z nuka, tylko mniejszy, ale widzę, że młodego bardziej ciągnie do zwykłego kubka, próbuje za nasze się zabierać i ze zwykłego pić. Wiem, ze są jakieś te doidy cup, 360 st ale w ogóle nie wiem, który lepiej by się dla takiego "dużego" ;-) dziecka nadawał.

Cornelka jak go ciągnie do kubka, to kup zwykły, tylko z doświadczenia wiem, że będzie się super mega oblewać jak zacznie sam pić, u nas bidon załatwił sprawę, że Laura przestała się oblewać, sama się napiła i nie rozlała na podłogę :tak:

Gosha tanie naturino są w outletach albo tkmaxaxch ale tylko mini rozmiary. Na Majkę już raczej nie kupisz. Ren-but znam, polska firma ale chyba jedna z tych słabszych, miałam tylko kapcie i nie byłam zachwycona. Musisz przetestować

Irisson babcia zdolniacha :tak: a Nina ma super oczka szkoda że ze sznureczkami i nausznikami, strasznie tego nie lubię :baffled:

k8 Titek w foteliku wygląda imponująco :tak:

Cornelka ja polecam zwykły kubek :-D chociaż ja nie daję bo to bez sensu. Musisz ciągle z nim pić bo jak zostawisz samego to sie obleje i na spacer nie weźmiesz. Ja tam niekapków w stylu Lovi z Maksem do tej pory używam. W nocy pije i w trasie pije z takiego. Oczywiście zwykła butelka tez może być ale nie chce mi się kupować tyle wody w małych flaszkach.

Nie krytykujcie odrazu:) ja narazie tylko orientacyjnie:) kiedy zamierzacie sadzać maluchy na nocnik? moja znajoma od 9mca córkę zaczęła sadzać i mówiła ,że z tyg na tydzien mała coraz lepiej łapała do czego to jest... chyba ten wątek? tak wogóle;)

reklama
Do góry