hmm byłam dzisiaj z Laurą po buty, kupiłam jej fajne skórkowe sandały Korneckiego za 70zł, okazało się, że mam fajny sklepik dziecięcy koło siebie, z niezłymi rzeczami za fajne pieniądze, kupiłam jej jeszcze takie kapcie sandałkowe firmy Lemigo, całkiem fajne do przedszkola, cena szał 22zł, do tego chustkę na głowę w grochy, super w niej wygląda :-)
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Irisson bo te sklepy często sa pochowane i trzeba się nieźle naszukać żeby je znaleźć My w zeszłym sezonie mieliśmy korneckiego
martynaxyxymartyna
A my mamy sandałki elefanten cena nie zadowala bo 120 zł ale fajne sa a nigdzie jej rozmiaru nie bylo a drepta juz fajnie wiec nie mogłam raczej czekac
kakakarolina
widziałyście ten test ?
Foteliki samochodowe z osłoną tułowia - fatalny test dachowania. Wstrząsające!!! - YouTube
nie wiem co to za foteliki ale będą unikać.
Foteliki samochodowe z osłoną tułowia - fatalny test dachowania. Wstrząsające!!! - YouTube
nie wiem co to za foteliki ale będą unikać.
gosha_88
kakarolina maasakra! ale w życiu czegoś takiefgo nie widziałam, co to za pomysł w ogóle żeby tkai fotelik zrobić? Ktoś musiał długo nad tym myśleć :/ malinka a gdzie takie buty dorwałaś? Naturino są super, ale cena :O pogrom. Ja muszę Majce kupić sandały, ma takie byle co o numer za duże, miały być awaryjne, ja miałam jej inne kupić skórkowe ale nagle sie upał zrobić i dupa puściłam ją w tych co mialam, ale one nie do chodzenia na codzień.... może na necie coś znajdę ale na samą myśl mi słabo, niew lubię szukać butów dla dzieci
reklama