Kakakarolina, a ja obszukiwałam milimetr po milimetrze opakowanie pieluch i nigdzie nie znalazłam. Na gazetkę z tą informacją nigdy nie wpadłam. A wczoraj w takim szoku byłam, że musiałam się tą informacją z Wami podzielić . CHoć przypuszczałam, że dla niektórych nie będzie to zaskoczenie .
reklama
Nie no, ja absolutnie nie miałam na myśli namawiania na Dady . Bo ja sama antypampersowa jestem . Ale Dady to taka mniej chemiczna wersja Pampersów, nam pasuję, ogólnie nic się z Tymkową pupą nie dzieje niedobrego, więc zostajemy przy nich. A wiadomo - każdemu dziecku coś innego może przeszkadzać.
Muszę w końcu te Dady nabyć. Zewsząd słyszę zachwyty nad stosunkiem jakości do ceny. Gdybym miała bliżej Biedronę...
U nas rządzą Huggiesy na dzień i Pampersy na noc. Huggiesy uwielbiam, bo są całkiem bezzapachowe, fajnie "papierowe" i nie robi się z nich balon po zasikaniu, a pupa zawsze sucha. Pampersów nie znoszę, śmierdzą, są szmatowate, puchną i się robią się obrzydliwe jak są pełne, ale to jedyne przy których nie przytrafił się nam nocny wyciek, więc jakoś zaciskam usta ;-)
A jak te Dady w nocy się sprawują?
U nas rządzą Huggiesy na dzień i Pampersy na noc. Huggiesy uwielbiam, bo są całkiem bezzapachowe, fajnie "papierowe" i nie robi się z nich balon po zasikaniu, a pupa zawsze sucha. Pampersów nie znoszę, śmierdzą, są szmatowate, puchną i się robią się obrzydliwe jak są pełne, ale to jedyne przy których nie przytrafił się nam nocny wyciek, więc jakoś zaciskam usta ;-)
A jak te Dady w nocy się sprawują?
Ostatnia edycja:
zależy od dziecka, u nas jednak na noc lepsze są pampersy pomarańczowe, ja je kupuję za 29 zł czyli tyle samo co za dady, koleżanki mówiły, że teraz była promocja w Kauflandzie i można było kupić za 21zł, u nas dada odpadała bo uczuliła Młodą, przy Laurce się dobrze sprawdzała
malinka1980
Fanka BB :)
My używamy Dady, w szpitalu po pampersach newborn Kacper dostał mega uczulenia. Tylko jak to możliwe skoro to ten sam producent?
U nas dady przeciekały i u starszej i u młodego bo jakieś takie krótkie mi się wydawały, teraz rosmanowe królują, mąż się śmieje, że na koniec przygody dzieciowej na najtańszych pieluchach i chusteczkach jedziemy i że się da a nie jak przy laurze musiał być pampers pampersowe chusteczki itditp aaa a teraz testuje chusteczki linteo baby z mleczkiem z nagietka bez parabenów i innych cudów za 3,70 za 74 szt i są fajne.
reklama