reklama
M
milionka
Gość
Zgodze się z Aią na żywo jeszcze ładniej wygląda Aga może teraz przybornik na zabawki na ściane jakiś...
natasszzka87
Fanka BB :)
k8 takie zrobione na drutach co sie przypina do guzikow kurtki. Musze foto poszukc.
Agnieszka_72
Zgodze się z Aią na żywo jeszcze ładniej wygląda Aga może teraz przybornik na zabawki na ściane jakiś...
A wiesz, że to jest myśl ! Muszę to przemyśleć i poszukać inspiracji. Kolejny haft już zaczęłam.
Intrygują mnie też te cuda, które robi K8. Może też spróbuję.
pamelcia100
jeju Aga ale piękne mi się zawsze takie krzyżyki podobały ale nigdy do tego cierpliwości nie miałam. Kubuś musi byc zachwycony ma piękne łożeczko:-)
K8 Pieknie to uszylas, jak dla malego krasnoludka tak mi sie skojarzylo Rozumiem ze masz czerwona chuste I tak pod kolor ? Pochwal sie jeszcze tym elementem na kurtke!
Aga Cudne
No a ja szyc troche umiem ale nad czymkolwiek musialabym chyba pare dni myslec I poprawiac ...wiec rezygnuje
Aga Cudne
No a ja szyc troche umiem ale nad czymkolwiek musialabym chyba pare dni myslec I poprawiac ...wiec rezygnuje
Agnieszka_72
Lewek, zobacz jak ja długo myślałam nad moimi dziełami - od lipca. Właściwie to nawet wcześniej bo w lipcu to materiały kupiłam ale hafty zaczęłam prawie na początku ciąży. Wiesz jaka jest satysfakcja jak się coś samemu zrobi, coś niepowtarzalnego ? Nie rezygnuj. Jak umiesz to próbuj.
Ostatnia edycja:
weronkazzz
tulęTolę
zobaczcie, jaki szałowy kocyk, wzór mistrz, mimo że ewidentnie chłopacki to strasznie bym chciała tolce sprawić taki, tym bardziej że mamy brązowy wózek
tylko drogi oczywiście
Kocyk ocieplany Zazzu 75x90 wsy
tylko drogi oczywiście
Kocyk ocieplany Zazzu 75x90 wsy
reklama
Weronkazz aj tam chlopacki no chyba ze te ksztalty wasow ale przeciez " dziewczyny lubia brąz" ja tez mam brazowy wozek i tez bym ten kocyk kupila. No niestety albo stety mamy taki hiszpanski Belpla grubiutki cieplutki z tloczonymi Wzorami kolorek kremowy.
Aga masz racje jak znajde chętnych do opieki nad Lila to moze cos jej uszyje
Aga masz racje jak znajde chętnych do opieki nad Lila to moze cos jej uszyje