reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
aaa, to. Nie nie, będę z polaru szyła, przypinane na zatrzaski :) Chciałam na zamek, ale niestety nie dostałam nigdzie zamka pasującego do tego w mojej kurtce.

K8 Pieknie to uszylas, jak dla malego krasnoludka tak mi sie skojarzylo :) Rozumiem ze masz czerwona chuste I tak pod kolor ? Pochwal sie jeszcze tym elementem na kurtke!
Aga Cudne :)

No a ja szyc troche umiem ale nad czymkolwiek musialabym chyba pare dni myslec I poprawiac ...wiec rezygnuje :)

Lewek, zobacz jak ja długo myślałam nad moimi dziełami - od lipca. Właściwie to nawet wcześniej bo w lipcu to materiały kupiłam ale hafty zaczęłam prawie na początku ciąży. Wiesz jaka jest satysfakcja jak się coś samemu zrobi, coś niepowtarzalnego ? Nie rezygnuj. Jak umiesz to próbuj.

Ostatnia edycja:
reklama
Weronkazz aj tam chlopacki no chyba ze te ksztalty wasow ale przeciez " dziewczyny lubia brąz" :) ja tez mam brazowy wozek i tez bym ten kocyk kupila. No niestety albo stety mamy taki hiszpanski Belpla grubiutki cieplutki z tloczonymi Wzorami kolorek kremowy.
Aga masz racje :) jak znajde chętnych do opieki nad Lila to moze cos jej uszyje ;)

Do góry