reklama
Agnieszka_72
Fanka BB :)
To ja też się pochwalę. Wczoraj zakończyłam projekt, który rozpoczęłam jeszcze w ciąży. Wtedy haftowałam małe wstawki i szukałam tkanin. Znalazłam i kupiłam tkaniny a następnego dnia musiałam już leżeć i nie udało mi sie uszyć w ciąży tego co chciałam. W grudniu zrobiłam ochraniacz na szczebelki łóżeczka:
W tamtym tygodniu skończyłam kocyk/pled:
A wczoraj przybornik z kieszonkami do powieszenia przy łóżeczku:
Mój mąż się strasznie śmiał z tych kieszonek, nie wiem dlaczego. Kieszonki zawsze się przydadzą, prawda ?
Zastanawiam się co teraz szyć.
W tamtym tygodniu skończyłam kocyk/pled:
A wczoraj przybornik z kieszonkami do powieszenia przy łóżeczku:
Mój mąż się strasznie śmiał z tych kieszonek, nie wiem dlaczego. Kieszonki zawsze się przydadzą, prawda ?
Zastanawiam się co teraz szyć.
weronkazzz
tulęTolę
Agnieszka, piękne, i jakie pracochłonne! to się nazywa wyprawka!
kakakarolina
K8 potrzeba matką wynalazków ;-)
aia ja na wiosnę już wybieram piękne meitaj. Mam nadzieję, że Ola będzie współpracować i zechce laskawie dać się nosić
Aga czad !!! super to wszystko wyszło a ile czasu zajęło. Ja mam ciągle w głowie pomysłu a z czasem krucho. Jakaś niezorganizowana jestem
aia ja na wiosnę już wybieram piękne meitaj. Mam nadzieję, że Ola będzie współpracować i zechce laskawie dać się nosić
Aga czad !!! super to wszystko wyszło a ile czasu zajęło. Ja mam ciągle w głowie pomysłu a z czasem krucho. Jakaś niezorganizowana jestem
Aga rewelacja!!! Ochraniacz miałam przyjemność widzieć na żywo i wierzcie dziewczyny, że jest jeszcze piękniejszy niż na fotach
Zazdroszczę weny twórczej...U mnie ostatnio ogranicza się niniejsza do pisania na forum
Zazdroszczę weny twórczej...U mnie ostatnio ogranicza się niniejsza do pisania na forum
Agnieszka_72
Kubuś zauważył przybornik powieszony na łóżeczku i oczu nie mógł oderwać. No pęknę z dumy chyba...:-)
Ostatnia edycja:
Kubuś zauważył przybornik powieszony na łóżeczku i oczu nie mógł oderwać. No pęknę z dumy chyba...:-)
Ha! Najlepszy krytyk
reklama
natasszzka87
k8 super bedziesz robiła ten panel co na FB było zdjecie?
Agnes super przybornik! A kieszenie zawsze sie przydadza do ksiazeczek do zbawek do wszystkiego
Agnes super przybornik! A kieszenie zawsze sie przydadza do ksiazeczek do zbawek do wszystkiego