reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Ja to ręcznie szyję, musze od mamy maszynę zabrać, bo mnie już chustowe mamy dopadły i też chcą, może poszyje na zamówienie :) Mam jeszcze w planach na jutro panel dopinany do kurtki :) pochwalę się wieczorem :)

reklama
k8libby czad :szok:

Kurczę, czekam na wiosnę i jak znowu będę mogła z Manitą w nosidle wychodzić. Nie starcza mi zaparcia do zimowego kutania jej, ciągle mam wrażenie, że jej zimno będzie.:no:

To ja też się pochwalę. Wczoraj zakończyłam projekt, który rozpoczęłam jeszcze w ciąży. Wtedy haftowałam małe wstawki i szukałam tkanin. Znalazłam i kupiłam tkaniny a następnego dnia musiałam już leżeć i nie udało mi sie uszyć w ciąży tego co chciałam. W grudniu zrobiłam ochraniacz na szczebelki łóżeczka:
_DSC3125.jpg_DSC3126.jpg_DSC3127.jpg_DSC3128.jpg

W tamtym tygodniu skończyłam kocyk/pled:
_DSC3131.jpg_DSC3132.jpg

A wczoraj przybornik z kieszonkami do powieszenia przy łóżeczku:
_DSC3123.jpg_DSC3124.jpg

Mój mąż się strasznie śmiał z tych kieszonek, nie wiem dlaczego. Kieszonki zawsze się przydadzą, prawda ?
Zastanawiam się co teraz szyć.

K8 potrzeba matką wynalazków ;-)

aia ja na wiosnę już wybieram piękne meitaj. Mam nadzieję, że Ola będzie współpracować i zechce laskawie dać się nosić

Aga czad !!! super to wszystko wyszło a ile czasu zajęło. Ja mam ciągle w głowie pomysłu a z czasem krucho. Jakaś niezorganizowana jestem

Aga rewelacja!!! Ochraniacz miałam przyjemność widzieć na żywo i wierzcie dziewczyny, że jest jeszcze piękniejszy niż na fotach:tak:
Zazdroszczę weny twórczej...U mnie ostatnio ogranicza się niniejsza do pisania na forum:-p

Kubuś zauważył przybornik powieszony na łóżeczku i oczu nie mógł oderwać. No pęknę z dumy chyba...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry