reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
No wlasnie czytam rozne info i opinie, a tam zwracaja uwage na te czasteczki MMAD, ze to niby wazne, wychodzi na to ze ten pingwin nie ma jakiegos super tego wskaznika. Bo chyba im nizszy tym lepiej. Czy ja cos pomieszalam?

karolina a ten philips co podalas ma MMAD 1,9 lepsze niz omron. I wogole jest fajny. Na ceneo najtaniej za 133 i tez maseczka dla niemowlat. Ja chyba na ten sie zdecyduje.

LeRemi na pewno ten mój filips jest za 133 :szok: to czemu mi wyskakuje 230, wiem, ze on ma najwyższe mmad i nadzybsze podanie leku ale dla mnie był za drogi

edit: a widzę ten pierwszy filips :)) matko nie znoszę wybierać i podejmować decyzji ja kupię ten co Ty:-D

No wlasnie o ten pierwszy mi chodzilo, sorki, to ja namieszalam:o Ten drugi philips jest naaaaaj, ale cena tez naaaaaj. Kupujesz z tego sklepu co jest pierwszy na ceneo? Czy allegro jednak?

ja mam jakiś włoski szajs w aptece kupiony, soho medineb. głośny jak nie wiem co, choć póki co tolce to nie przeszkadzało. inhalowała się dzielnie, nawet zasnęła. ale jak jej zacznie przeszkadzać to ten filipsa wygląda na super ekstra.

reklama
Do góry