reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

głośność akurat tu nie ma moim zdaniem aż takiego znaczenia - dziecko albo inhalacje polubi albo nie u nas jest na dwoje babka wróżyła - raz sie wyrywa a raz siedzi dumnie i wdycha:p

reklama
głosnosc nie jest aż tak bez znaczenia chciałabym moc robic inhalacje przez sen albo w czasie bajki. Już niedługo naszym dzieciom włączy się strach przed hałasem na dźwięk odkurzacz czy uwielbialej teraz suszarki będzie ryk przez 10 minut. Dzieci się będą blendera bały. Dalej myslę też skłaniam się ku pierwszemu ale trzeci ma parametry najlepsze tylko firma nie teges

Karolina pingwin super, a tak na serio, to my kupowaliśmy pod kątem Laury, okazało się że mamy w zestawie smoczek do inhalacji dla niemowlaków :tak:

My mamy firmy Medel prawie 4lata stalego uzywania i dziala jak ta lala, cichy nic nie psuje sie kilka maseczek etui dla mnie bomba. Choc pewnie sa juz nowsze modele.

Asia tylko dwa an rynku nadają się do czegokolwiek reszta o kant doopy (nawet avent się nie popisał)
pierwszy to lovi 360
Kubek niekapek 360° - 9m+ (210ml) - niebieski + gratis 250ml Niebieski | Karmienie \ Kubki niekapki \ 200ml do 300ml Karmienie \ Lovi Lovi \ Kubki i bidony | MamaBebe.pl
drugi to timetopi
Pierwszy kubek niekapek z uchwytami 6m+ (150ml) - różowy Różowy | Karmienie \ Kubki niekapki \ 150ml do 200ml Karmienie \ Tommee Tippee Tommee Tippee \ Kubki i bidony | MamaBebe.pl

choć ja tym razem się nie napalam na niekapek, moje dziecko ,ma spokój do 10 mies. wczesniej to tylko kubek doidy
Doidy Cup - kubeczek ułatwiający picie

a co do lovi to ja potem miałam to
Świecący kubek niekapek Litecup
genialne jest to świecenie

reklama
Karolina ten inhalator pingwin jest cudny, wizualnie juz mnie zauroczyl:) Jesli ma najlepsze parametry to moze jednak sie skusic? No tylko ta firma no name,eh... Wiekszosc dziewczyn jednak ma jakies firmowe, sprawdzone.

Do góry