Ja tam łaziłam w szelach Mam nawet takie śmieszne foto z Łazienek jak jeszcze roczku nie miałam. W pięknych okolicznościach przyrody Bobo na smyczy, hahahaha. Podobno nie było na mnie mocnych. Z każdego wózka wyszłam, łącznie z głębokim, w którym jeździłam do 10 mies. życia. Mam nadzieję, że Manita będzie bardziej zrównoważona, po tatusiu
reklama
cornelka
Fanka BB :)
Dziewczyny kojarzycie w jakim sklepie można kupić takie zabawki z metkami? Tego typu:
Zobacz załącznik 531424
Zobacz załącznik 531424
M
milionka
Gość
Dziewczyny kojarzycie w jakim sklepie można kupić takie zabawki z metkami? Tego typu:
Zobacz załącznik 531424
Kocyk- przytulanka LEW z metkami - 0+ (2882187789) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
M
milionka
Gość
irisson może coś takiego, sprytne bo z plecaczkiem, a dyskretna uprząż jest
Plecaczek Zoo Baby Skip Hop - Biedronka
Plecak Mini ze "smyczą bezpieczeństwa" Sowa Skip Hop / Akcesoria dla dzieci - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
troche tansze
PLECACZEK-SMYCZ-SZELKI 3w1 BIEDRONKA/NIETOPERZ (2921815860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
weronkazzz
tulęTolę
Ja widziałam ostatnio w Leclercu szmatki-przytulanki z metkami, ale takie malutkie, mniej więcej wielkości dłoni dorosłego...Manita ma takiego mięciutkiego króliczka bez metek i się super sprawdza do usypiania
a my mamy coś takiego, płaskiego i milutkiego, tolka ma główkę na tym mini-kocyczku a w ręku musi przy zasypianiu miętosić w okolicy własnego uszka tego misia-śpiocha
M
milionka
Gość
my też mamy takie coś i nie daje Szymkowi odkąd wtulił się w to tak, że aż się przydusił
Ale w przypłaywie chwili kupiłam słonia z tej serii co wstawiony wyżej lew
Ale w przypłaywie chwili kupiłam słonia z tej serii co wstawiony wyżej lew
Milionka no wlasnie Twoj maluch sie przydusil a ja ze strachu przed tym uduszeniem Lilce nigdy takiej szmatki I wogole jakiejkolwiek szmatki do spania nie dalam... A teraz ona spi w roznych pozycjach, obraca sie I nawet boje sie ze w kocyk sie okreci. Chyba jestem przewrazliwiona ale nie raz sie slyszy ze dziecko nawet w kabel od swiatelek choinkowych sie zakrecilo I udusilo Ale zabawka super ...kupilabym ale chyba bym w nocy oka nie zmruzyla.
reklama
marcia331
Fanka BB :)
My też mamy podobną przytulankę tylko z głową małpki. Tymek dostał od Mikołaja i bardzo mu przypadła do gustu. Ale na początku też się trochę bałam mu dawać to do zasypiania żeby się właśnie nie przydusił. Teraz radzi sobie z tym całkiem nieźle, gruzie rogi, które mają w środku jakąś szeleszczącą folię. Wcześniej usypiał z delfinkiem taką maskotką, ale małpka z kocykiem przebija wszystko, nawet pieluchę