reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Ja tam łaziłam w szelach:-D Mam nawet takie śmieszne foto z Łazienek jak jeszcze roczku nie miałam. W pięknych okolicznościach przyrody Bobo na smyczy, hahahaha. Podobno nie było na mnie mocnych. Z każdego wózka wyszłam, łącznie z głębokim, w którym jeździłam do 10 mies. życia. Mam nadzieję, że Manita będzie bardziej zrównoważona, po tatusiu :-p

reklama
Dzięki Milionka :-) Nie sprecyzowałam o co mi chodzi, chodziło o jakiś sklep stacjonarny, typu sieciówka, czy gdzieś tego typu zabawkę z metkami widziałyście?

Ja widziałam ostatnio w Leclercu szmatki-przytulanki z metkami, ale takie malutkie, mniej więcej wielkości dłoni dorosłego...Manita ma takiego mięciutkiego króliczka bez metek i się super sprawdza do usypiania :tak:

Ja widziałam ostatnio w Leclercu szmatki-przytulanki z metkami, ale takie malutkie, mniej więcej wielkości dłoni dorosłego...Manita ma takiego mięciutkiego króliczka bez metek i się super sprawdza do usypiania :tak:

a my mamy coś takiego, płaskiego i milutkiego, tolka ma główkę na tym mini-kocyczku a w ręku musi przy zasypianiu miętosić w okolicy własnego uszka tego misia-śpiocha ;)

bear_4f751e7d85b16.jpg

my też mamy takie coś i nie daje Szymkowi odkąd wtulił się w to tak, że aż się przydusił :p
Ale w przypłaywie chwili kupiłam słonia z tej serii co wstawiony wyżej lew :)

Milionka no wlasnie Twoj maluch sie przydusil a ja ze strachu przed tym uduszeniem Lilce nigdy takiej szmatki I wogole jakiejkolwiek szmatki do spania nie dalam... A teraz ona spi w roznych pozycjach, obraca sie I nawet boje sie ze w kocyk sie okreci. Chyba jestem przewrazliwiona ale nie raz sie slyszy ze dziecko nawet w kabel od swiatelek choinkowych sie zakrecilo I udusilo :( Ale zabawka super ...kupilabym ale chyba bym w nocy oka nie zmruzyla.

reklama
My też mamy podobną przytulankę tylko z głową małpki. Tymek dostał od Mikołaja i bardzo mu przypadła do gustu. Ale na początku też się trochę bałam mu dawać to do zasypiania żeby się właśnie nie przydusił. Teraz radzi sobie z tym całkiem nieźle, gruzie rogi, które mają w środku jakąś szeleszczącą folię. Wcześniej usypiał z delfinkiem taką maskotką, ale małpka z kocykiem przebija wszystko, nawet pieluchę :)

Do góry