reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

U nas wszędzie deski a ta mata jest wielka :)
No ja Titkowi tez ręce muszę trzymać, bo czasem jak machnie, to zawartość łyżeczki na suficie ląduje :) Ae najczęściej trzyma mnie za palucha małego ręki, którą trzymam łyżeczkę :)

reklama
My mamy taki miekki dywan , klade na niego kocyk I mala sobie fika. Dodatkowo kupilam ta mate piankowa puzle jakby chciala sie bawic w kuchni czy u dziadkow.

A krzeselko kupie Chicco Polly :)

irisson mamy identyczny :) Tymek dostał w prezencie od cioci :) ale on się przy wszystkim denerwuje. Najpierw że nie może trafić do buzi a potem jak już trafi to nie wiadomo dlaczego. Ale pchał by do dzioba wszystko. Idzie mu druga dolna jedynka i jest mega marudny.

u mnie widzę, że góra idzie, też się wkurza wszystkim, on fajny ten gryzak, bo można wszystko w sumie gryźć, jak moja smoczka nie toleruje, to serio trochę ją uspakaja :tak:

Irisson sama zalapala o co chodzo z gryzaczkiem ? Moja to wogole jakis odruch wymiotny ma a kupilam jej ten Sam tez w Pepco... No I lezy , czeka na lepsze czasy. Jesli chodzi o smoka to ja nauczylam troszke przymusilam teoretycznie I czasami sie przydaje. Mamy Lovi dynamiczny.
Marcia Moja tez nerwus, zaraz piszczy ze zlosci ze zabawka nie wchodzi jej sama do buzi tylko trzeba sie napracowac ale to ma po moim M on jak byl dzieckiem to wyrywal kartki z zeszytu jak choc jedna literke brzydko napisal ;p

A czy moglybyscie mi polecic jakies pieluszki wielorazowe na noc , moja duzo sika w nocy I szukam czegos bo pampersy nie daja rady. Moze jakies z podwojnym wkladem, kompletnie sie nie znam :( czytam I czytam I man metlik w glowie.

Lewek jedyne pieluszki na rynkuczy to wielorazowe czy to jednorazowe, które wytrzymują noc to pampers. jeżeli to Wam przesikuje to :-( nie ma nic lepszego. A jaki macie rozmiar?

reklama
Do góry