reklama
kupiłam takiego gryzaka Ninie, bo ona bez smoczkowa, łapy po łokcie pcha Gryzak silikonowy od razu się sprawdził, widać, że dziąsła okropnie swędzą, w pepco dałam 7 zł
marcia331
Fanka BB :)
irisson mamy identyczny Tymek dostał w prezencie od cioci ale on się przy wszystkim denerwuje. Najpierw że nie może trafić do buzi a potem jak już trafi to nie wiadomo dlaczego. Ale pchał by do dzioba wszystko. Idzie mu druga dolna jedynka i jest mega marudny.
Irisson sama zalapala o co chodzo z gryzaczkiem ? Moja to wogole jakis odruch wymiotny ma a kupilam jej ten Sam tez w Pepco... No I lezy , czeka na lepsze czasy. Jesli chodzi o smoka to ja nauczylam troszke przymusilam teoretycznie I czasami sie przydaje. Mamy Lovi dynamiczny.
Marcia Moja tez nerwus, zaraz piszczy ze zlosci ze zabawka nie wchodzi jej sama do buzi tylko trzeba sie napracowac ale to ma po moim M on jak byl dzieckiem to wyrywal kartki z zeszytu jak choc jedna literke brzydko napisal ;p
A czy moglybyscie mi polecic jakies pieluszki wielorazowe na noc , moja duzo sika w nocy I szukam czegos bo pampersy nie daja rady. Moze jakies z podwojnym wkladem, kompletnie sie nie znam czytam I czytam I man metlik w glowie.
Marcia Moja tez nerwus, zaraz piszczy ze zlosci ze zabawka nie wchodzi jej sama do buzi tylko trzeba sie napracowac ale to ma po moim M on jak byl dzieckiem to wyrywal kartki z zeszytu jak choc jedna literke brzydko napisal ;p
A czy moglybyscie mi polecic jakies pieluszki wielorazowe na noc , moja duzo sika w nocy I szukam czegos bo pampersy nie daja rady. Moze jakies z podwojnym wkladem, kompletnie sie nie znam czytam I czytam I man metlik w glowie.
kakakarolina
Lewek jedyne pieluszki na rynkuczy to wielorazowe czy to jednorazowe, które wytrzymują noc to pampers. jeżeli to Wam przesikuje to :-( nie ma nic lepszego. A jaki macie rozmiar?
kakakarolina
A ja myślałam, że Nina się nie wkurza nie chce mi się pracować. Mam dziś taki nerw na Olisko, że muszę się od niej odseparować.
reklama