U nas też narazie butla ale zakupiłam kubek (sprawdzony już w rodzinie)
Tommee Tippee Explora KUBEK Niekapek 7-12 m.260ml (2801507260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to prawdziwy niekapek. Myąlę o zakupie krzesełka do karmienia już na święta ale nie mogę się zdecydować. Z resztą to trochę wcześnie i nie wiem czy Mała będzie chciała w nim siedzieć/leżec. Na szczepieniu pediatra powiedziała, że Malutka bardzo szybko chce siadać
. Najwyżej prezent poczeka trochę. Czy ktoś miał takie krzesełko
^ BABY DESIGN PEPE KRZESEŁKO DO KARMIENIA I ZABAWY (2830524312) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mkoże coś o nm powiedzieć? My mamy wózek z tej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z jego funkcjonalności i wykonania. Ewentualnie podrzućcie jakieś linki do fajnych krzesełek ale w rozsądnej cenie.
Mam ten niekapek i Titek traktuje ten dziubek jako gryzak, nic nie ciągnie tylko trzeszczy dziąsłami po nim
A fotelik mam pożyczony, właśnie ten i stwierdzam, że jest na maxa niewygodny. Może jak dziecko będzie jadło samo, to bedzię ok, ale jak ja mam jego karmić gdy on na nim siedzi, to mój kregosłup wysiada. Wygodniej jest jak wsadze go do bujaczka a bujak postawię na pufie.
To krzesełko fatalnie się myje, chciałam zdjąć ten ceratowy ochraniacz i niestety ale jak przy szelkach i tym w kroku pomysleli, żeby dało się to wyciagac, tak przy bocznych, musiałam je rozpruć. Ochraniacz wrzuciłam do pralki, ale chyba przede mna nikt tego wcześniej nie robił
Kolejny problem, to nie odchyla się samo oparcie tylko całe siedzisko, więc dzieć i tak jest w pozycji siedzącej. Więc aż nie usiądzie, będzie jadł z leżaczka, bo dość czysto je, a na potem mam krzesełko z Ikei.
Co do kaszek łyżeczką, to u nas nocne mleczko z butli, kaszka ranna łyżeczką, papka obiadkowa łyżeczką, zaczęliśmy tez podawać owoce. Niestety wieczorna kaszka jest z butli, bo po łyżeczce młody tak bryka, że nie ma siły, żeby potem spał... ale połyka ją w minutę!
Z łyżeczką sobie pięknie radzi, wszystko ściąga i nie wypluwa, jak jest w nastroju to psot to robi bwzzzz i jestem cała w obiadku
Musze wtedy poważnie się zachowywać, bo każdy gest go rozśmiesza
No i rozmyslaliśmy z M nad tym dywanem. Bo na podłodze gołej nie podłodze młodego. Taki fajny, miękki, przyjemny dywan 170x200 kosztował prawie 300zł, więc zaszaleliśmy i zamówilismy
www.fabrykawafelkow.pl/maty-piankow.../99-mata-play-spots-niebiesko-zolta.html]Mata Play Spots niebiesko