reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Aia
! ta nadstawka to super pomysł - też o tym myślałam ale ostatecznie zdecydowałam się na używane krzesełko PegPerego czy jakoś tam. Ale ciekawa jestem jak Ci się będzie sprawowało to ustrojstwo!

kakakarolina, wątek rzeczywiście żyje tylko Tobie ;-) Bruno też zaczyna chodzić w czymś innym niż pajace.
Dostał w prezencie piękne KOSZULE zapinane w kroku (!!) i w niedzielę zadał szyku :-D

szukam teraz jakiegoś wsadu do spacerówki na zimowe miesiące, wyrośniemy raczej z gondoli.... A co Wy planujecie do wózków?

reklama
kakakarolina, w takich chwilach cieszę się, że mam syna, który pewnie nie będzie się lubił stroić :-D.
Aia, w innym wątku właśnie niedawno było klikane o krzesełkach. Tez mi się strasznie ta nadstawka spodobała. Ale ja lubię czasem przemyśleć sprawę. No i pomyślałam sobie, że jednak wkurzałoby mnie pranie kilka razy w tygodniu tego obicia :dry:. Ja jednak postawię chyba na prostackie krzesełko z Ikei.

weronkazz znam czechociuchy czekam aż olka dorosnie. Póki co maksa nie lubię przebierać to w końcu chłop:) a ga twoja sukienka za 300 zł na szczęscie jest nie w moim stylu :- D
Sumer ja zakładam że zimę przejezdzimy w gondoli. Maks jeździł 7 miesiecy czyli jakos do połowy marca powinno się udac. Dopiero jak sam usiadł posądziłam go w spacerowce. (zresztą posiedział w niej 5 razy i to na syrenie i tyle było spacerował ) a do gondoli mam taki spiwor z owczej wełny. Można to też do fotelika zapiąc ma dziury na pasy
DZag ja mam ten fotelik z ikea i bardzo sobie chwalę. Po obiadku pod prysznic nieraz razem z maksem ;) no i używamy go do dzis teraz olka będziesz go używała 3 lata zapłaci się :)

Ostatnia edycja:
Pojechałam dzisiaj do Decathlonu po buty i spodnie dresowe (jakieś bardziej eleganckie niż te w których teraz się snuję po domu :-p) a wyszłam z... koszulkami i bezrękawnikiem dla Tymka. Oczywiście bez butów i spodni :-D. Daję cynk, bo według mnie super okazja. W krakowskim Decathlonie przy Plazie przy ciuchach fitness dla kobiet jest półka z końcówką serii Domyos dla maluszków w obniżonych cenach. Rozmiary od 6 miesięcy wzwyż. Ja kupiłam takie na przyszłe lato, na wycieczki w góry :-D. Polarowy bezrękawnik za 19,99zł, koszulkę zieloną za 5,99zł i koszulkę błękitną za 4,99zł. Według mnie super ceny :tak:. Są też inne kolory, również dziewczyńskie :-p, ale każdy kolor w innej cenie :eek:. Są koszulki z długim rękawek i golfikiem (trochę droższe - 9,99zł i 14,99zł). Nasze łowy:
IMG_6414.jpg

Ostatnia edycja:
dzag super łowy !

Karolina oby Ci Olka na łobuza nie wyrosła, moja starsza, to za chiny ludowe by się w te sukieneczkę nie dała wcisnąć :-D

ja to poluję na pajace i półśpiochy na allegro,bo tego mam jak na lekarstwo, właśnie kupiłam parę na 68, sukienek, sweterków, rajstopków, mam mnóstwo po siostrzenicy, bo siostra uwielbia przebierać Blankę, teraz Młoda jej co rano robi aferę, że matka źle ubrała :rofl2::rofl2:

moje chudziny nie mogą chodzic w koszulkach póki noszą pieluchy:-:)-( tylko bodziaki są w stanie utrzymać pieluchy na tyłu. Także u nas koszulki dopiero po 2 urodzinach ale może ubrana 2-3 lata też są?

Irisson ola będzie księżniczką i po mamuni będzie nosić sukienki nie ma innej opcji. Zresztą na rok to nie będzie miała nic do gadania

ja niestety wszystko dla dzieci już mam

Ostatnia edycja:
Nie skupiałam się na przeglądnięciu rozmiarów :baffled:, ale na pewno były na 2 latka. Nie szukałam większych. Jutro albo pojutrze znowu podjadę bo dopiero po zakupach wpadłam na to, że mogłam kupić też dla syna przyjaciółki, bo zjeżdżam w środę na Śląsk. Z Decathlonem jest tylko ten ból, że jak mają promocje z okazji końcówki serii, to w każdym sklepie to inaczej wygląda: w jednym mają jedne rzeczy w drugim inne :dry:.
irisson, u mnie też się bida w ciuchach zaczyna. Jak do rozmiaru 62 miałam tyle ciuchów, że połowy nie ubraliśmy nawet - tak nam popożyczali ciuchów różni ludkowie :-p, tak teraz od 68 kiepsko, a 74 to już tragedia. I dopiero teraz doceniam te nadwyżki, które otrzymaliśmy do rozmiaru 62...:sorry2: Chyba muszę zacząć polować na jakieś używki na Allegro.

Ostatnia edycja:
reklama
bo tych najmniejszych nie da się zniszczyć, dlatego tego mnóstwo jest :sorry2: a zaraz dojdą obiadki i ubrania na śmiecie szybko lądują ;-) przynajmniej u mnie jak karmił mężul, albo babcia :szok:

Karolina haha nooo zobaczysz jak szybko białe rajstopki robią się czarne :-D

ja właśnie wypolowałam:
PAJACYKI NEXT DISNEY 7 - pac 3 - 6 m-cy (2783005921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4 Pajacyki- 68 w stanie b. dobry!!wszystko od 5 zł (2775044160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry