reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

irisson nie będzie białych rajtek od razu czarne. A tych ubran używanych dla starszych też jest masa. Maks ma jeszcze większość takich. Ja mam dobry proszek i plamy schodzą bardzej myslę żeo czas użytkowania chodzi. Małe dziecko ubierze raz a potem poł roku (a u nas nawet rok) w tym samych się chodzi.

reklama
Irisson dopiero teraz patrzę bo wcześniej z tel pisałam. Strasznie dużo tych pajacy wyszarpałaś. Fajne :))
i mnie pokusiłaś Ty masz tak dużo a ja tylko 3 :-D zaraz coś obadam tylko kurcze nam te 3 wystarczają. Ubieram je tylko na noc i ze 3 w jednym śpi :rofl2: ale może jeszcze dwa dokupię ... zamiast zasłony oglądać

Ja uwielbiam szperać po ciucholandach i allegro za jakimiś "nietypowymi" sztukami :tak:. Dobrze, że druga dziewczyna nam się trafiła, bo przynajmniej część ubranek się jeszcze wykorzysta. Choć muszę wziąć poprawkę na kolor włosów, bo do rudego nie wszystko pasuje :rofl2:. A to moje dwie strojnisie:
IMG_3692.jpgIMG_0082.jpgIMG_9895.jpgIMG_10088.jpg
A wszystko na ciuchach/allegro kupione za grosze :-)

Załączniki

• IMG_3733.jpg
    IMG_3733.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_5080.jpg
    IMG_5080.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_10101.jpg
    IMG_10101.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 69
Thinka super! fantazja! :-D

Karolina właśnie wszystko doszło, super jakość, nic nie zniszczone, a że Młoda się obrzygała 3 razy, to straciłam 3body i 3pajace,wcześniej było obsranko, czyli po 4, mąż w końcu pochwalił ilość pajaców :tak: a kupiłam tyle, bo myślałam, że do pół roku będzie spokój, ale one prawie dobre, za 3 miechy na bank jej w nie nie wsadzę :no:

Thinka bluzka z pierwszego zdjęcia absolutnie cudowna :)) Ja też mam takie hobby ale do tej pory się hamowałam i nie kupowałam tylko oglądałam. Jakos do leżenia w domu nie wypadało mi się stroić ale dodałaś mi odwagi. kobietą jest się od urodzenia w koncu ja też po domu chodzę w makijażu. Dziś mam dzień allegro :rofl2: Ja sama uwielbiam zakupy i gust mam raczej odważny. Wkurzają mnie majtkowo-różowe śpiochy i pajace ;-)

A to super sklep dla starszaków do dresu dla Maksa się przymierzam
https://www.facebook.com/thehipkiddo

irisson ja to pajace przez głowę tylko ubieram a takich pak jest mało :-(

U nas przyszedł czas na gryzaka chyba. Jakoś udało się odrobinę przekonać do smoczka - bo mała paluchy tak ssie, że są całe czerwone i spuchnięte już.

czy kupowałyście już gryzaki? macie jakieś typy dla malutkich dzieci? Bo tego w ogóle na rynku jest mnóstwo ale nie wszystkie będą pasowały dla takich małych dzieci jak nasze.

reklama
Do góry