reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Summer ja mam to najzwyklejsze z Ikei za 50zł i jestem mega zadowolona. Głównie dlatego że już 2,5 roku młody w nim siedzi 4 razy dziennie i nic mu nie jest :-D jak dla mnie w zupełności wystarczy mało miejsca zajmuje łatwo się myje, jakoś mnie te wielkie ceratowe nie przekonują :-pchoć Maks wygląda w takim jak w mercedesie jak u jakiejś koleżanki usiądzie :-D no ale dla mnie zbędny wydatek ale jak na prezent to wiadomo może być wypaśne ...

reklama
K8 my zamierzamy z młodym iść na basen od przyszłej niedzieli więc musi być czymś zabezpieczony. A to jest jedyne kółko od +0m. I nie interesuje mnie czy komuś się kojarzy z psem czy kotem. Po prostu nie wezmę dziecka bez żadnego zabezpieczenia na basen. Uważam, że Twój komentarz był niemiły i zbędny.

A jeśli chodzi o krzesełko do karmienia to ja dostałam takie dokręcane do stołu, nie wiem czy się sprawdzi

Wiolcia, chyba jesteś przewrażliwiona, nie miłam zamiaru Cie obrażać, to było pierwsze co przyszło mi na myśl, bo własnie jork mojej mamy z tym biega :) po prostu smiesznie to wygląda. Jak zaliczysz basen, to opowiedz jak się sprawdza.

nie jestem przewrażliwiona tylko po prostu tak moim zdaniem niemiło to zabrzmiało.
Moja kotka też biegała z kołnierzem jak była po sterylizacji a ja bym nikomu czegoś takiego nie napisała, porównując dziecko do psa czy kota.
A jak się wybierzemy na basen to na pewno zdam relacje z tego wielkiego wydarzenia ;)

mi z wyglądu też sie to kółko nie spodobało, bo wygląda jakby sie dziecko w nim dusiło;-) ale potem Wiolcia napisała że tam jest miejsce na podbródek więc to całkiem fajna sprawa... moje dzieciaki obydwoje uwielbiają kąpiel, Majka w kółku na bagrach krakowskich sobie pływała nawet po głebokiej wodzie i nie trzeba było się trząść nad nią, można spokojnie sobie obok pływać, więc wynalazek mega przydatny dla rodziców małych pływaków:tak:

My też mamy najzwyklejsze krzesełko do karmienia i jestem zadowolona:) dla mnie "wypasione"krzesełka to strata pieniedzy. Dla mnie najważniejsze było aby szybko można je umyć;)

Mnie te kółko też się nie podoba
. My na basen idziemy za tydzień w piatek i w naszej szkole żadnych zabezpieczeń nie trzeba mieć- jak z Oliskiem chodziło bylo tak samo- u nas rodzic cwiczy z dzeckiem i nurkuje.

aaa zapomniałam o krzesełku. Myśmy mieli na początku takie bardziej wypaśne ale wkurzało mnie niesamowice i przy wizycie w ikea zakupiliśmy to ichniejsze takie najprostsze i jestem bardzo zadowolona, nieprzekombinowane, łatwo umyć, rozłożyć, pasuje do każdego wnętrza, no i tanie;-)

reklama
Nataszka rozumiem, nie kazdemu musi przypaść do gustu. Mojemu dziecku akurat się spodobało i to najważniejsze :) U nas dziecko musi mieć skończone 3 miesiące , żeby na basen wpuścili :( a u Was nie? niby chodzi o to, żeby główka już się mocno trzymała a nie latała na boki

Do góry