reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

No właśnie jak popatrzyłam na 74 to olbrzymi mi się wydał. Poza tym nie miał już tych stópek, tylko takie paski na buty:cool: I poszłam tym tropem co Ty KArolina, że teraz ten 68, a potem skorzystamy z wyprzedaży. i tak chyba zrobię:-)

reklama
Weronka ja też zastanawiałam się nad mothercare, ale kolory dla chłopców jak dla mnie średnie i wczoraj w smyku kupiliśmy, bo miałam jakąś promocję 25% mniej na ubrania. Ja chciałam tańszy, ale tatuś i braciszek stwierdzili, że Maciej ma mieć ten który wybrali i kropka, a że mnie też ten się podobał tylko oczywiście na kasę patrzyłam, bo jeszcze Starszego trzeba obkupić, to kupliśmy wybrany przez chłopaków. Ładny jest szary w taki jaskrawozieolne, turkusowe wzorki, do tego czapa w tych samych kolorach. Choroba tylko ta zieleń przy czerwonym wózku;-)

Ja teraz coś w tym stylu dostałam od koleżanki. Położyłam na tym Olę i myślę, że styknie. Szału nie ma. Na pewno za nową bym tyle kasy nie dała ale jako towar przechodni jest ok :tak: (jeden bibek tam jest i jedno szeleszczące pole trochę mało po prostu) za to fajnie się ją pierze bo jest demontowalna całkowicei

Jak dla mnie te wszystkie maty to są do siebie tak podobne że nie ma większej różnicy jaką kupisz. Ja też mam tiny love ale z innymi zwierzątkami. Nie kupowałam tylko dostałam od szwagierki. Kiedyś dziewczyny pisały o tym żeby zwracać uwagę żeby mata była duża żeby na dłużej starczyła. Ta którą mam jest wystarczająca. Zanim Tymek z niej wyrośnie to pewnie przestanie być już dla niego atrakcyjna.

tak naprawdę mata jest atrakcyjna teraz dla mojego 3-latka :-D jak ją wyciągnęłam to bawił się z pół godziny i był zachwycony. Jak był mały to z niej spieprzał głównie :))

Zaszalałam. Kupiłam sobie torbę w Tk maxie o taką
JJ Cole Torba Mode
wcześniej widziałam je w necie i nie powalały a na żywo super super super. Cały czas się na nią patrzę jest genialna, super wykonana, praktyczna, mam taki porządek w torebce że szooooook no i dałam za nią 130zł :-D:rofl2: dawno nic mnie tak nie cieszyło. chyba najlepszy zakup.

reklama
Nie wiem czy kogoś zainteresuje, ale znalazłam to piszę ;-)...
W Biedronce od 29.10. będą kombinezony za 39,99 (rozmiary 62/68, 74/80 i 86/92) i rajstopy frotte (rozmiary 68/74, 80/86).
A od 2 listopada tanie, małe fondue czekoladowe na dłuuugie jesienne wieczory :-D:-D:-D.

Do góry