reklama
weronkazzz
tulęTolę
tez piknie. my sie na mothercare szarpnelismy i roznica miedzy 3-6 a 6-9 byla minimalna. a, zima podobno ma byc pluchowata i oprocz grudnia calkiem ciepla
Weronka ja też zastanawiałam się nad mothercare, ale kolory dla chłopców jak dla mnie średnie i wczoraj w smyku kupiliśmy, bo miałam jakąś promocję 25% mniej na ubrania. Ja chciałam tańszy, ale tatuś i braciszek stwierdzili, że Maciej ma mieć ten który wybrali i kropka, a że mnie też ten się podobał tylko oczywiście na kasę patrzyłam, bo jeszcze Starszego trzeba obkupić, to kupliśmy wybrany przez chłopaków. Ładny jest szary w taki jaskrawozieolne, turkusowe wzorki, do tego czapa w tych samych kolorach. Choroba tylko ta zieleń przy czerwonym wózku;-)
malinka1980
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy możecie mi polecić jakąś fajną matę edukacyjną? Zastanawiam się nad taką Mata, Gimnastyka dla bobasa z pałąkami, Koncert Zwierząt - Tiny Love - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
kakakarolina
Ja teraz coś w tym stylu dostałam od koleżanki. Położyłam na tym Olę i myślę, że styknie. Szału nie ma. Na pewno za nową bym tyle kasy nie dała ale jako towar przechodni jest ok (jeden bibek tam jest i jedno szeleszczące pole trochę mało po prostu) za to fajnie się ją pierze bo jest demontowalna całkowicei
marcia331
Jak dla mnie te wszystkie maty to są do siebie tak podobne że nie ma większej różnicy jaką kupisz. Ja też mam tiny love ale z innymi zwierzątkami. Nie kupowałam tylko dostałam od szwagierki. Kiedyś dziewczyny pisały o tym żeby zwracać uwagę żeby mata była duża żeby na dłużej starczyła. Ta którą mam jest wystarczająca. Zanim Tymek z niej wyrośnie to pewnie przestanie być już dla niego atrakcyjna.
kakakarolina
tak naprawdę mata jest atrakcyjna teraz dla mojego 3-latka jak ją wyciągnęłam to bawił się z pół godziny i był zachwycony. Jak był mały to z niej spieprzał głównie )
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
haha - u nas też! i jeszcze nie chce zejść z leżaczka ;-)
kakakarolina
Zaszalałam. Kupiłam sobie torbę w Tk maxie o taką
JJ Cole Torba Mode
wcześniej widziałam je w necie i nie powalały a na żywo super super super. Cały czas się na nią patrzę jest genialna, super wykonana, praktyczna, mam taki porządek w torebce że szooooook no i dałam za nią 130zł dawno nic mnie tak nie cieszyło. chyba najlepszy zakup.
JJ Cole Torba Mode
wcześniej widziałam je w necie i nie powalały a na żywo super super super. Cały czas się na nią patrzę jest genialna, super wykonana, praktyczna, mam taki porządek w torebce że szooooook no i dałam za nią 130zł dawno nic mnie tak nie cieszyło. chyba najlepszy zakup.
reklama
Nie wiem czy kogoś zainteresuje, ale znalazłam to piszę ;-)...
W Biedronce od 29.10. będą kombinezony za 39,99 (rozmiary 62/68, 74/80 i 86/92) i rajstopy frotte (rozmiary 68/74, 80/86).
A od 2 listopada tanie, małe fondue czekoladowe na dłuuugie jesienne wieczory .
W Biedronce od 29.10. będą kombinezony za 39,99 (rozmiary 62/68, 74/80 i 86/92) i rajstopy frotte (rozmiary 68/74, 80/86).
A od 2 listopada tanie, małe fondue czekoladowe na dłuuugie jesienne wieczory .