reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

No - termometry pierwsza klasa :)

Ja w lidlu od miesiąca co tydzień coś kupuję dla dzieci - bo ubrania mają na prawdę świetne za przystępną cenę - więc Hanię już mam obkupioną na jesień i zimę.
Teraz przyszedł czas na zakupy dla Agatki :)

reklama
Z tą świetna jakością to bym nie przesadzała:rofl2: ja to nazywam "cena czyni cuda" i kupuję głównie "robocze ubrania"
ostatnio jestem fanką ciuchów z c&a polecam śledzić promocje. w zeszłym tygodniu upolowałam dwie bluzy dla maksa po 30zł i bluzeczki dla Oli po 7. Bawełna przynajmniej dwa razy grubsza niż w Lidlu.

Oczywiście zdarzają się gorszej jakości ale uważam, że większość ubrań dla dzieci jest jednak fajna i porównywalna z wieloma "lepszymi" markami, za dużo niższą cenę.

Ale niech będzie że Cena Czyni Cuda :)

Ja poluję na ogrodniczki z lidla, śliczne są! I te bluzy z kapturem też. Ale chyba wezme większy rozmiar, bo teraz to tonę w ciuchcach a młody rośnie jak szalony. I wezmę też te rajtki z abs-ami, do raczkowania będę w sam raz, a u mnie prawie wszędzie panele.
Co do jakości tych ciuchoów to ja uważam że zależy co, bluzeczki jak dla mnie to tragedia. Ale spodnie mają świetne. Dla starszej kupuje tam buty zimowe i też polecam, jeszcze jej nigdy noga nie zmarzła ani nie przemokła. Teeraz też jej kupuję, od poniedziałku mają być buty ;)

domi ja kupilam na 6-9 miesiecy, mimo ze tolka w grudniu bedzie miala skonczone 3. poki dziec lezacy odrobina luzu nie zaszkodzi. a w razie dziwnych nawrotow zimy w marcu/kwietniu (zdarza sie) bedzie jeszcze dobry. wiec na Twoim miejscu bralabym na 74, ale tez u mnie tolka dluga, zaczynala od 60 cm, wiec ja wole sie zabezpieczac dodatkowymi cm ;)

reklama
Domi ja po maksie mam 56 :-D i liczę na to że do wyprzedaży mi starczy:tak: ale 74 bym nie kupowała. W listopadzie już trzeba ubrać taki kombinezon czyli dziecko zajmie góra połowę

Do góry