reklama
Planuję zakup chusty. Kacper lubi się tulić i ma fazę na mamę,więc chusta by mi ułatwiła życie. Doradzicie jaką? Te znalazłam na all:
Chusta tkana N17 Zaffiro,firmy WOMAR, 7 wzorów (2640890656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chusta elastyczna, bawełniana firmy BYKAY (2643523557) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z góry dzięki za rady.
Chusta tkana N17 Zaffiro,firmy WOMAR, 7 wzorów (2640890656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Chusta elastyczna, bawełniana firmy BYKAY (2643523557) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z góry dzięki za rady.
gorgusia, temat chust mielimy w "EKO-mamach" :-). Możesz tam zerknąć na opinie użytkowniczek :-). Według mnie kupowanie teraz elastycznej, kiedy Kacper już półtora miesiąca sięga (a zanim ją kupisz to już na pewno tyle będzie miał) nie ma sensu. Kup od razu tkaną. Tej firmy, którą podałaś, nie znam. A dziwne, bo jak wgłębiałam się w temat to przeszukałam chyba całe Allegro . Ja uparcie będę polecała Nati:
tu: NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,OKAZJA,M (2674484027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub tu: NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,M (2674484589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu: NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,OKAZJA,M (2674484027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub tu: NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,M (2674484589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kakakarolina
Fanka BB :)
Patrzę właśnie na gazetkę z Lidla od czwartku ładne ciuszki. Ola dostanie sukienkę z leginsami i pajaca polarowego a co taka dziewczyna długa, że nie ma w czym chodzić
marcia331
Fanka BB :)
jak to im nie schodzą jak chyba połowa dziewczyn z forum je ma ;-) ja mam i nie narzekam. Zaraz zerknę na gazetkę co tam ciekawego będą dawać.
Edit: rzeczywiście bluzy i sweterki zapowiadają się fajnie. I te pajace polarowe też :-) czyli w czwartek spacer do lidla nas czeka :-)
Edit: rzeczywiście bluzy i sweterki zapowiadają się fajnie. I te pajace polarowe też :-) czyli w czwartek spacer do lidla nas czeka :-)
Ostatnia edycja:
reklama