reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Czasem chyba bardziej mamę :-D. No ja nie mam zabawek po starszym dziecku, a coś ten Bąbel jednak musi mieć do zabawy oprócz sterty gazet, łyżek, garnków i innych dziwnych domowych urządzeń...:-p

reklama
gorgusia, temat chust mielimy w "EKO-mamach" :-). Możesz tam zerknąć na opinie użytkowniczek :-). Według mnie kupowanie teraz elastycznej, kiedy Kacper już półtora miesiąca sięga (a zanim ją kupisz to już na pewno tyle będzie miał) nie ma sensu. Kup od razu tkaną. Tej firmy, którą podałaś, nie znam. A dziwne, bo jak wgłębiałam się w temat to przeszukałam chyba całe Allegro :-p. Ja uparcie będę polecała Nati:
tu: NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,OKAZJA,M (2674484027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lub tu: NATIBABY -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA,M (2674484589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dzag- wielkie dzięki! Do eko-mam zajrze, bo jakoś nie wpadłam na to,że tam znajdę wskazówki :zawstydzona/y:
Ale Nati mnie przekonuje i pewnie zamówię. Nie mogę się doczekać!

edit-NAti zamówiona :-D

Ostatnia edycja:
Dzag- jak się okazało,że zafunduje nam ją moja matka chrzestna to szybko się decydowałam żeby nie było sprzeciwu czy coś. Wybrałam chustę z różnymi odcieniami fioletu. Pewnie pojutrze bedzie!

Patrzę właśnie na gazetkę z Lidla od czwartku ładne ciuszki. Ola dostanie sukienkę z leginsami i pajaca polarowego a co :) taka dziewczyna długa, że nie ma w czym chodzić :rofl2:

jak to im nie schodzą jak chyba połowa dziewczyn z forum je ma ;-) ja mam i nie narzekam. Zaraz zerknę na gazetkę co tam ciekawego będą dawać.

Edit: rzeczywiście bluzy i sweterki zapowiadają się fajnie. I te pajace polarowe też :-) czyli w czwartek spacer do lidla nas czeka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ma którąś z was taka huśtawke co sama buja? Warto zakupić? Mam lezaczek bujaczek ale tu trzeba dziecko samo bujac a tak można by bylo coś w domu zrobić

Do góry