reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Pierzemy i prasujemy:tak:
Ewa nie zdziwie się jak bedą właśnie przenośne namioty- chociaż ja nie rozumiem akcji robić wszytsko aby nie było widać, że karmi się piersią. Ja karmiiłam wszędzie na zawołanie i wystrczyła mi tetrowa pielucha jesli nie miałam dobrej bluzki, bo tak to przeciez nic nie widać. Raz mi tylko babcia powiedziała w parku, że to nie wypada tak publicznie karmić.
sempe meijmy nadzieje, że zdązysz kupic inny a ten sprzedać.

Nataszka, ja też miałam zawsze pieluchę. No i najczęściej top, z którego ściągałam ramiączko na dół i bluzkę, którą podnosiłam do góry. Ja się czułam komfortowo, a ludzie nie byli zgorszeni ;)
Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ktoś mi zwrócił uwagę. I dobrze, bo chyba nie byłabym miła ;)

ja wszytsko tez piorę i prasuję:tak:
A co do karmienia- ja karmiłam zawsze i wszędzie, w ogóle się nie przejmowałam... zresztą ludzie jak widzieli mnie karmiąca to reagowali mniej więcej tak jak teraz kiedy wsiadam z moim wielkim brzuchem do tramwaju- nagle stawałam się niewidzialna;-) ale ten kapelusz to jakaś przesada...

reklama
Asia, w poprzedniej ciąży też mi nawet ustępowali, ale jak wchodzę teraz z wózkiem, to w zasadzie mogę usiąść tylko w jednym miejscu - tuż przy środku, gdzie stoi wózek. Czasem biorę Franka na kolana, ale i tak wolę być blisko wózka. I jakoś nikt nie ustępuje :/

Najczęściej ludzie mi ustępowali miejsca jak w chuście jechałam :D

Do góry