reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

ja jeżdzę bardzo często, codziennie właściwie gdzieś jestem i naprawdę tak średnio na 10 razy się zdarzy może 1 raz że mi ktoś ustąpi... ostatnio mi młoda laska ustąpiła miejsca a tu jakiś chłop, wcale nie taki dziad jeszcze może trochę ponad 60lat miał, hop i mnie podsiadł:szok: mnie aż zatkało, tamtą dziewczynę to samo... najczęściej po prostu mam fuksa i jak wsiadam to ktoś akurat wstaje i wysiada. Ale jak jadę w godzinach szczytu to nie ma mowy o ustępowaniu miejsca, stoję i kwitnę.

reklama
kurcze to ja mam chyba jakieś szczęście, bo mi w sklepie, na poczcie, w aptece ustępuję. Ostatnio stałam w kolejce w Żabce, pan z przodu mnie nie puścił, ale Pani kasjerka do niego, że najpierw będzie obsługiwana ta Pani, a miałam raptem jedną rzecz w koszyku.

w stolicy raczej kulturka, ale fakt faktem, ze czesciej z miejsca zrywaja sie babeczki w srednim wieku niz mlodzi faceci albo laski. pewnie te pierwsze wiedza jak jest ciezko ;)

Ja robię zakupy w Tesco i zawsze pcham się do kasy z pierszeństwem dla kobiet w ciąży, a konto mam w WBK i tam jest kasa z pierszeństwem obsługi, więc też się pcham:D

ja niestety raczej spotykam się z biegiem do kasy zeby zdążyć przede mną niż z ustąpieniem. Na palcach jednej ręki mogę zliczyć ile razy miałam tą przyjemność:baffled:

W kolejce to mi NIGDY nikt nie ustąpił. U mnie na osiedlu mnie znają i panie ekspedientki po prostu podchodzą i obsługują mnie poza kolejką, ale ludzie - oczy w słup i udają, że nie widzą. A ciężko mnie nie zauważyć, bo brzuch wielki i do tego latający wszędzie Franek, krzyczący AM AM AM, jakby go w domu co najmniej głodzili ;)

Melduję, że dziś siadam do ostatniej partii prasowania, a jutro układam ubranka rozmiarami i odkładam coś do szpitala :D
Idzie mi to jak krew z nosa, bo mam czas tylko wieczorami. W dzień jeszcze wciąż pracuję i wygląda na to, że popracuję do ostatniego dnia, bo ostatnio dostałam kilka zleceń, które mam robić "do oporu", a jak będę jechać do szpitala, to mam zadzwonić, żeby resztę kto inny przejął ;) Niby fajnie, bo kasa będzie, ale chętnie bym sobie odpoczęła kilka dni...:/ Może do 15 sierpnia uda mi się zamknąć wszystko i potem już nic nie biorę! Obym nie urodziła dzień później ;)

Zakupiłam łóżeczko w końcu i przewijają z żyrafą :) kupiłam też kilka gadżetów dla siebie a jutro piorę ubranka i pieluszki.

Właczył mi się syndrom wicia gniazda. Lepiej późno niż wcale :)

Mi tez doslownie kilka razy ustapiono miejsca i najczesciej byly to starsze kobiety lub ewent.takie ktore najprawdopodobniej doswiadczyly juz noszenia slodkiego ciezaru:D w Tesko tez sie pcham do kasy dla kobiet w ciazy;)

Dostalam dzis lozeczko po dlugim opoznieniu i w dodatku z brakujaca posciela, wrrrrrrrrrrrrrrrr:angry: Jeszcze dzwonie do baby a ta na bezczela ze w poniedzialek dosle, co za chamstwo! napisalam maila do tej firmy z moja ,,opinia'' na temat ich dzialalnosci. zobaczymy co z tego bedzie. A no i bardzo gorąco NIEpolecam ,,firmy'' MY SWEET ANGEL Sklep Internetowy Dla Dzieci

reklama
trzeba bylo powiedzieć że ma wysłać jeszcze dzisiaj w przeciwnym razie wystawiasz negatywa bo to kpina - ehhh drażnią mnie takie paniusie

Do góry