reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Wymyślić jak wymyślić chodzi o to żeby to sprzedać i wmówić ludziom że tego potrzebują. Jak jest popyt to wszystko sprzedasz
Tak i prasujemy też choć ten jeden razDziewczyny - wiem że już mówiłyście już o tym ale ja ciągnę jeszcze raz - czy pierzecie nowe ubranka dla dziecka przed pierwszym użyciem?
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Dziewczyny - wiem że już mówiłyście już o tym ale ja ciągnę jeszcze raz - czy pierzecie nowe ubranka dla dziecka przed pierwszym użyciem?
zdecydowanie tak
przede wszystkim żeby sprać "pierwszą chemię" no i setki łap, które je macały zanim kupiłam ;-) no i oczywiście prasuję.
kakakarolina
jasne, że tak przecież mogły się po podłodze w magazynach walać.
ja tez nowe piorę i prasuje....
wicie mam niezły wqrw kupiłam wózek z fotelikiem maxi cosi citi ale na myśl mi nie przyszło ze ten akurat model nie pasuje do zadnej bazy do samochodu!!!!!!!!!!!! od niedzieli przeklinam siebie... co za baran ze mnie a tak zawsze wszystko sprawdzam...
dzis wystawiam fotelik na allegro i muszę raz dwa kupić maxi cosi cabrio....
wicie mam niezły wqrw kupiłam wózek z fotelikiem maxi cosi citi ale na myśl mi nie przyszło ze ten akurat model nie pasuje do zadnej bazy do samochodu!!!!!!!!!!!! od niedzieli przeklinam siebie... co za baran ze mnie a tak zawsze wszystko sprawdzam...
dzis wystawiam fotelik na allegro i muszę raz dwa kupić maxi cosi cabrio....
reklama
kakakarolina
A na pierwszy rzut oka niczym się te foteliki nie różnią. Ja chyba miałam cabrio ostatnio a teraz city. obyś wymieniła na czas.