reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama
Milionka napisalam w mailu,ze nie podoba mi sie jak traktuja swoich klientow, ze nie wywiazuja sie z umowy i nawet nie przeprosza za niedogodnosci. Napisalam ze mam nadzieje ze dokoncza transakcje juz bezproblemowo bo nie chcialabym aby wynikl konflikt miedzy nami. czekam do poniedzialku(daje 3dni na dojscie paczki) a jak tylko bedzie jakis problem to ja tej firmie sajgon zrobie, zreszta zapytalam ich w mailu czy nie wstydza sie tak narazac na stres kobiety w ciazy... zalosne poprostu:crazy:
Pierwszy i ostatni raz zamawialam cos na allegro-chyba juz nie uwierze w uczciwych i kompetentnych ludzi z takich ,,firm'':no:

no udało mi się dzis kupić fotelik maxi cosi cabrio z bazą easy base za 500zł.... uff... teraz tylko sprzedam ten co miałam wczesniejszy zawadza mi!!!

dokupiłam tez używany przewijak za 30zł który jutro odbiore osobiscie i mam WSZYSTKO!.. TZN ja tak myśle reszta wyjdzie w planie...

A ja w końcu nie kupiłam przewijaka, może uda mi się bez niego, bo to taki mebel kolejny, ja nie mam gdzie tego trzymać... Na stole na kocu będę przewijała :)

U mnie przewijakiem bedzie nasze lozko z podlozonym podkladem, jestem w trakcie pozbywania sie gratow z domu wiec kolejnego nie bede kupowac;) hmmmmm.... ciekawe po jakim czasie zmienie zdanie:-D

a my zdobylismy calkiem fajny przewijak nascienny, idealnie nam sie w lazienke wkomponowal, a wlasnie nabylam jeszcze w ramach organizera na pieluszki, pieluchy i kosmetyki takie cos na lazienkowa sciane:

185af065c81247230e3f965591703d61.png

:)

do tego odebralismy wreszcie wozek - 3 w 1, do ktorego okazalo sie jest tez calkiem fajna torba, tylko zamek trzeba wymienic, oraz dostalismy dwie torby ciuszkow, juz przejrzane i poprane :)
wóz, lekko załadowany, z fotelikiem samochodowym na dokładkę, wygląda tak:

wóz.jpg

jeszcze tylko kosmetyki i tona pieluch - chyba zrobie tak jak radzila tutaj jedna z Was - zazycze sobie od odwiedzajacych po paczce - i w zasadzie wyprawkowo jestesmy gotowi!
tylko jakos wymiana szafek w kuchni jeszcze nie ruszyla, no i drzwi do sypialni naszej i dziecia wciaz brak, ale jeszcze 4 tygodnie jakies, zeby zdazyc ;)

Przyszła ta moja torba. Mam mieszane uczucia. Z zewnątrz wygląda OK. Ale przewijak jest jakiś niewydarzony, nie ma też haczyków, żeby na rączce wózka zawiesić. Zostawiam ją, bo pasuje mi kolor

reklama
Nie uwierzycie własnie nieświadomie zrobiłam zakup u Waszego rp77:-D
kupiłam misia z pozytywką

k8libby ja już żadnej torby nie kupuję. Widziałam ostatnio w tkmaxie takie ekstra, które idealnie będą się nadawały na spacery z dwójką dzieci. Po porodzie zaszaleję i sobie kupię tym do wózka zawsze coś brakuje chyba, że kosztują 600zł

Weronkazz gdzie kupiłaś organizer, podaj linka, ładny tylko pewnie drogi co?

Do góry