Hardkorowy Maks
. Ale miałam bardziej na myśli to, żeby mu główką na boki nie telepało. Bo że resztę wytelepie to wiem na pewno :-).
Edit: Właśnie pomyślałam, że można do wózeczka wsadzić tą wkładkę dla niemowlaków z fotelika samochodowego. I główka nie powinna latać na boki... Muszę to wypróbować :-).
I jeszcze słówko na temat pierwszych
pieluch. Przetestowaliśmy już Huggies 1 i Happy 1. Niby te i te na wagę 2-5kg, ale Happy są sporo większe. Dla malutkich dzieci (Tymek ok. 3kg i 50cm) zdecydowanie lepsze są Huggies. Są mniejsze i węższe między nogami. Paczka Huggies 78 sztuk ma taką samą wielkośc jak Happy 42 sztuki
. Nie wiem jakim cudem...
Więc jeśli spodziewacie się kruszynki to polecam z tych dwóch Huggies. Poza tym strasznie mi się w nich podobają te zapięcia na rzepy :-). Pampersów nie testowałam bo jestem jakaś taka antypampersowa ;-). A Dady wypróbujemy jak skończymy te wielkie paki Huggies'ów i Happy - a trochę się obkupiliśmy w Huggiesy, bo ostatnio była promocja w Auchanie (paczka 78szt. za 39,90zł).
A! No i te wycięcia na kikut pępka... Przy malutkich dzieciach bajer - pieluchę i tak trzeba pod pępkiem zawijać :-), więc na nic takie wycięcie. Może to wycięcie sprawdza się u większych dzieci.