reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Chciałabym też wykosztować się i kupić nosidło ergonomiczne dla męża z wkładką dla maleńtasa, albo od razu dostosowane dla noworodków. Znam go i wiem, że nie da się zachustować, a zależy mi na tym, żeby nosił małą. Na nosidło ochoczo przystał.
Macie może jakieś doświadczenia w tej materii?

z tego co wiem nosidlo wchodzi w gre od momentu jak dziec zaczyna samodzielnie trzymac glowkę... nie spotkalam sie z takimi co od godziny 0 sie nadaja. moze Ci chustowania pozazdrosci, jak zobaczy, jakie to fajne? ;)

chociaz tu dziec wyglada na takiego totalnego poczatkujacego:
http://allegro.pl/nosidelko-renomowanej-firmy-babybjorn-jak-nowe-i2430037588.html

Ostatnia edycja:
reklama
z tego co wiem nosidlo wchodzi w gre od momentu jak dziec zaczyna samodzielnie trzymac glowkę... nie spotkalam sie z takimi co od godziny 0 sie nadaja. moze Ci chustowania pozazdrosci, jak zobaczy, jakie to fajne? ;)

chociaz tu dziec wyglada na takiego totalnego poczatkujacego:
Nosidełko renomowanej firmy Babybjorn jak nowe (2430037588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Są takie nosidła które od urodzenia się nadają. np. Manduca. Prezentowany Babybjorn się nie nadaje - to jest tzw wisiadło:)

ja własnie sprzedałam 2 chusty które dostałam od koleznaki... upierała się ze mam wziąć i zrobić co chce:-) wydać sprzedać itp... miałam kółkową bebelulu i elastyczną Infant obie sprzedałam po 35zł + przesyłka..
nie będę używać chusty a zbieram na wózek i uzbierać nie mogę

sempe, czemu mi jednej nie sprzedalas? :-D :p

No Sempe ales deal zrobila i nic nie dalas znac;-) Ale tak szczerze to ja chyba tkana chce, bo dziewczyny mowily ze na dluzej starcza, nie trzeba potem zmieniac.
Malinka cos o tej firmie dziewczyny juz pisaly,ze nie za bardzo jak sie nie myle, ale nie jestem na 100 pewna, moze poszukaj wstecz.
No ja za temat sie biore tak na powaznie dzis wieczorem, allegro pojdzie w ruch i bede sie kierowac waszymi typami, mam nadzieje ze cos wylukam.

No Sempe ales deal zrobila i nic nie dalas znac;-) Ale tak szczerze to ja chyba tkana chce, bo dziewczyny mowily ze na dluzej starcza, nie trzeba potem zmieniac.
Malinka cos o tej firmie dziewczyny juz pisaly,ze nie za bardzo jak sie nie myle, ale nie jestem na 100 pewna, moze poszukaj wstecz.
No ja za temat sie biore tak na powaznie dzis wieczorem, allegro pojdzie w ruch i bede sie kierowac waszymi typami, mam nadzieje ze cos wylukam.
hmm, to w takim razie czym sie kierowac przy wyborze takiej chusty? naprawde nie ma nic fajnego ponizej 200 zl? :)

hmm, to w takim razie czym sie kierowac przy wyborze takiej chusty? naprawde nie ma nic fajnego ponizej 200 zl? :)

No ja bede patrzyla na te typy, ktore dziewczyny tu juz uzywaly i sparwdzily i polecaja. No i ja to za uzywkami sie bede rozgladac na allegro, a nie ma tam nic ponizej 200??? Jeszcze nie patrzylam, ale te co dziewczyny polecaja to nowe kolo 200 kosztuja, a uzywane pewnie mniej. No chyba ze chcesz nowa, to jak dobra to pewnie sie troche wykosztujesz.

reklama
Do góry