reklama
weronkazzz
tulęTolę
cudnie, dzięki!
kakakarolina
Fanka BB :)
Weonkazz będziesz kombinować po porodzie bo póki co nie do końca praktycznie to masz.:-( Ja często odkładałam małego na milimetry bo każdy ruch go budził a od przodu to się nie da (trzeba się schylić i w ostatniej sekundzie oddzielić od siebie). Szkoda, że nie kupiłaś tej dostawki co k8libby i ja planuję to chyba byłoby praktyczniejsze i tańsze niż nowe łóżko. Przewijak składany bez sensu przecież nie będziesz go co 15 minut rozkładać (chyba, że gdzies w salonie go ułożysz)
A seks i dziecko w jednej sypialni przez dwa lata to akurat nie problem. Przy zgaszonym świetle no i jest jeszcze kuchnia salon, no problem ;-)
Zostaw tak a potem pokombinujesz
a kołki do płyt gk to kołki moly ) ale ja i tak bym nie powiesiła na gk (na tych kołkach to ja antyramy wieszam) pod przewijak musiał by być profil w ścianie przykręcony
i dzięki za namiar na aptekę rzeczywiście bardzo tania. Zrobiłam tam pierwsze zakupy "torbowe"
A seks i dziecko w jednej sypialni przez dwa lata to akurat nie problem. Przy zgaszonym świetle no i jest jeszcze kuchnia salon, no problem ;-)
Zostaw tak a potem pokombinujesz
a kołki do płyt gk to kołki moly ) ale ja i tak bym nie powiesiła na gk (na tych kołkach to ja antyramy wieszam) pod przewijak musiał by być profil w ścianie przykręcony
i dzięki za namiar na aptekę rzeczywiście bardzo tania. Zrobiłam tam pierwsze zakupy "torbowe"
Ostatnia edycja:
kakakarolina
Żyrafy z szafy :: Sklep z dodatkami do pokoi dziecięcych
dla tych co urządzają (boskie pościele dla starszaków ale nieprzyzwoicie drogie :-()
dla tych co urządzają (boskie pościele dla starszaków ale nieprzyzwoicie drogie :-()
LeRemi
Ja często odkładałam małego na milimetry bo każdy ruch go budził a od przodu to się nie da (trzeba się schylić i w ostatniej sekundzie oddzielić od siebie).
Hehe, to widze ten sam typ nam sie trafil A ile razy mialam lzy w oczach jak na ostatnim milimetrze, kiedy juz bylam pewna ze TYM razem mi sie udalo, potwor wlaczal syrene:-)
A ja sie zabieram za wertowanie allegro w poszukiwaniu chusty wreszcie. Jaka firme polecacie, Kakakarolina, Ewa wy takie zorientowane, dajcie jakies typy plizzzz!
LeRemi, ja mam chustę NatiBaby, tkaną, z bawełny, na ok. 5 metrów.
Dostaliśmy ją od znajomych, więc nie mieliśmy specjalnie wyboru, ale jestem z niej bardzo zadowolona. W sklepie kosztuje ok. 200 zł.
Coś takiego mamy: Chusta Nati tkana wiązana, kolor Colorado (zielona), rozmiar Standard, NatiBaby - Bobomarket.pl
Dostaliśmy ją od znajomych, więc nie mieliśmy specjalnie wyboru, ale jestem z niej bardzo zadowolona. W sklepie kosztuje ok. 200 zł.
Coś takiego mamy: Chusta Nati tkana wiązana, kolor Colorado (zielona), rozmiar Standard, NatiBaby - Bobomarket.pl
weronkazzz
tulęTolę
Żyrafy z szafy :: Sklep z dodatkami do pokoi dziecięcych
z tych nieprzyzwoicie drogich to ja polecam Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.
a chusty, hm, poczytalam tu i tam, i chociaz jest trudniej, to mozna od poczatku probowac z tkaną, bardziej mozna dziecia do siebie "przysznurowac". mnie sie udalo kupic uzywana "inke" slynnej firmy Storchenwiege, bo nowa droga jak cholera. LennyLab tez polecam
Ach, chusty...Właśnie jestem na etapie poszukiwania i chcę nabyć na dniach.
Póki co wybrałam Tuli elastyczną. Trochę droga, ale wygląda na porządny towar. Tkanej się boję trochę na początek...
Chciałabym też wykosztować się i kupić nosidło ergonomiczne dla męża z wkładką dla maleńtasa, albo od razu dostosowane dla noworodków. Znam go i wiem, że nie da się zachustować, a zależy mi na tym, żeby nosił małą. Na nosidło ochoczo przystał.
Macie może jakieś doświadczenia w tej materii?
Póki co wybrałam Tuli elastyczną. Trochę droga, ale wygląda na porządny towar. Tkanej się boję trochę na początek...
Chciałabym też wykosztować się i kupić nosidło ergonomiczne dla męża z wkładką dla maleńtasa, albo od razu dostosowane dla noworodków. Znam go i wiem, że nie da się zachustować, a zależy mi na tym, żeby nosił małą. Na nosidło ochoczo przystał.
Macie może jakieś doświadczenia w tej materii?
reklama
ja własnie sprzedałam 2 chusty które dostałam od koleznaki... upierała się ze mam wziąć i zrobić co chce:-) wydać sprzedać itp... miałam kółkową bebelulu i elastyczną Infant obie sprzedałam po 35zł + przesyłka..
nie będę używać chusty a zbieram na wózek i uzbierać nie mogę
nie będę używać chusty a zbieram na wózek i uzbierać nie mogę