Summerbaby
Fanka BB :)
z tych "najwazniejszych rzeczy" łóżeczko to ciagle licze ze jednak od kogos uda mi sie dostać/odkupic tanio zeby na tym zaoszczedzic i kupic nowy materac jedynie,
jak nie zdaze to trudno, mała bedzie spać ze mną
Mala.di rozważ zakup tego łóżeczka w IKEA – naprawdę jest przyzwoite, jedyny mankament to że w przyszłości nie zdejmiesz jednego z boków czy też kilku szczebelków jak już maleńka podrośnie i będzie mogła/ chciała wychodzić sama.
SNIGLAR Łóżko dziecięce - IKEA za 89 PLN
do tego materacyk
VYSSA SNOSA Materac do łóżka dla dziecka - IKEA za 69PLN i będziesz miała ładny komplet.
Nie wiem czy wiesz ale IKEA robi już sprzedaż wysyłkową – to na wypadek gdyby nie mógł Ci ktoś pomóc w przywiezieniu rzeczy bo najbliżej to masz chyba Janki prawda? Nie znam niestety kosztów dostawy.
Jak będziesz kupowała przez opcję „do koszyka” na allegro to zwróć uwagę żeby nie było więcej niż 10 produktów – dopiero od niedawna allegro ma taką funkcjonalność i mnie się zamówienie mieliło chyba z 2 godziny a potem się okazało, że zamówienie złożyłam kilka razy. Oczywiście sprzedawca wycofał i poprosił o zwrot prowizji i po kłopocie. Może jest już lepiej, ja kupowałam kilka tygodni temu.