reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Dziewczyny, ale Wy macie dużo tego. Ja mam na kazdy rozmiar - czyli 56 i 62;-) po 4 sztuki każdego rodzaju i teraz przerażenie mnie ogarnia 21 sztuk body? No nic, najwyżej będziemy dokupować. Jeszcze przed nami letnie wyprzedaże, więc są szanse na małe zakupy:-)
Kajtusza ja też kupiłam takie body George od jasieczkowa tylko w inne wzory, bo jakieś dwa miesiące temu i są naprawdę fajne

reklama
ja uwielbiam PayU :-D

Domi to się tak wydaje, ale jak dziecko będzie kruszynką, to aż tak szybko nie leci w centymetrach, więc u mnie body 56 były jeszcze całkiem dobre pod koniec drugiego miesiąca :tak:

Ostatnia edycja:
a ja nie wiem o co chodzi z tym PayU :-p o ile sie nie myle to z tego nie korzystam:-p
pewnie normalnie bym wolala zrobic jak i wy, ale jesli tu mialam pewnosc ze place raz za przesylke to jest to sto razy wygodniejsza opcja;-)

MieMie, ja mam tylko wózeczek i fotelik -ale jeszcze niewyprane bo czekam na upały by szybko wyschło..-z tych "najwazniejszych rzeczy" :-p łóżeczko to ciagle licze ze jednak od kogos uda mi sie dostać/odkupic tanio zeby na tym zaoszczedzic i kupic nowy materac jedynie,
jak nie zdaze to trudno, mała bedzie spać ze mną :-p wanienki nie kupuje bo ciagle sie zastanawiam czy inwestować w to wiaderko czy nie.... przewijaka nie kupuje, no chyba ze bede miec jakis nadmiar kasy. bo tak to sprobuje sie raczej obyć bez tego, jak dojde do wniosku ze mi niewygodnie to kupie.

No właśnie, irisson najlepiej byłoby przewidzieć jakiej wielkości będą nasze Skarby. Mój starszy jak się urodził był jak mała żmijka, miał 57 cm i ważył 3550, a pomiarowo był podobny w trakcie ciązy, więc liczę, ze mieszkaniec mojego brzucha będzie podobny w wymiarach iw tedy rozmiar 56 u nas dało radę ok. 3 tyg, ale to chyba dlatego, ze był chudy

Właśnie dostałam informację, że łóżeczko juz wysłane :)
Mam wszystko poza wanienką, ale z tym poczekam, bo nie mam gdzie trzymać :) Będę zamawiała Ikeową, ten sam sprzedawca ma też te ręczniczki z kapturkami, to wezmę wszystko na raz.

Czy rożek jest niezbędny?

No właśnie, mam chyba z 6 kocyków, rożek jest wielki i gruby, nie mam gdzie tego trzymać... Mam takie śpiworki do spania :)

reklama
Do góry