mala.di
Fanka BB :)
MieMie, w sumie jest mnostwo czasu jeszcze. ja jakis czas temu zaczelam panikowac i tak jak kilka miesiecy nie kupilam nic, tak w kilka tygodni zalatwilam wozek, ciuszki i torbe do szpitala prawie w całości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poszukaj maila jakiegos, napisz tam do producentaA mam pytanie. Dostałam fotelik samochodowy X-Lander X-Car. Niestety bez budki. No i przegrzebałam już stronę producenta i aukcje na Allegro, ale nigdzie nie trafiłam na możliwość kupienia samej budki (ochraniacza czy jak to się fachowo nazywa...). Nie wiecie może (np. posiadaczki X-Landerów), czy jest w ogóle taka możliwość? Bo nie wiem czy taki kiepski poszukiwacz ze mnie, czy po prostu budki nie będę miała bo nie ma takiej opcji... :-(