reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

karenm ja mam biały też i wolę go on zielonego bo jest miększy.
Pudrów się nie zaleca klei się w pieluszce i powoduje podrażnienia, dodatkowo nie oddycha. Przy dobrej pielęgnacji nic do tyłka nie jest potrzebne.
A zestaw kupiłaś dobry.
Ale dla porównania Oillan 25zł Oillatum 50 za 500ml skład ten sam :confused:

reklama
Też ostatnio przeglądam opinie o kosmetykach dla niemowląt i różne ich testy. Nie chcę wyjść na skąpą mamuśkę, ale mam wrażenie, że często niemarkowe kosmetyki stoją na równie wysokim poziomie co te dobre markowe a różnica w cenie ogromna. To dotyczy np. marki Babydream z Rossmann'a, o którym wspomniała kakakarolina. Faktycznie nie zawierają zbędnych substancji zapachowych, substancji zaburzających gospodarkę hormonalną... A przy tym ceny mają ludzkie. Ja na pewno zacznę od Babydream a w razie potrzeb i różnych wypadków losowych będę szukała czegoś innego. A akurat teraz w Rossmann'ie jest promocja na kosmetyki dla Dziećków, m.in. na kosmetyki Babydream (http://www.rossnet.pl/promocje).

Ostatnia edycja:
A jeszcze przy okazji Babydream z Rossmann'a - czy któraś z Was wie coś na temat pieluszek Babydream? Jakieś usłyszane opinie, testy, własne doświadczenia?

reklama
Do góry