reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

kakarolinka dzięki za skrót kosmetyków.
;-)Ja jeszce potwierdze, że na początek Oliatum (Oilan) jest super do kąpieli- niczym nie trzeba potem natłuszczać. My przy Olisiu do 2 roku uzywaliśmy, bez smarowania czym kolwiek skóry. Teraz też już zakupiony zapas. Z czystym sercem polecam:tak:
Jeżeli chodzi o NIVEA nas uczuliły tzn Olisia nawet chusteczki do pupy nie zdały egzaminu.
Bepanthen- również polecam na popękane brodawki był genialny! Do pupy również ale nam się nie zdazyła Mega odparzona pupa.
Sudocrem- nie używałam i nie planuje.

Przyszedł już Komplet do kosza, jak ubiorę to pstryknę fotkę i wstawie;-) czekam na kocyki i mozna powiedzieć, ze jestem gotowa. A niee jeszcze pampków nie mam i chusteczek.

reklama
Info dla zakupocholiczek w c&a -20% na odzież niemowlęcą (min. body kopertowe, które kilka dni temu pokazywała irisson 2 sztuki za 24zł albo 3 zwykłe za 24 - dośc dobre ceny ale ja czekam na więcej :-D)

edit: któraś pytała o ręczniki jest tam całkiem sporo 30-40zł kosztują - całkiem ok

Ostatnia edycja:
Kajtusza te 3produkty to to samo. Głównie chodzi o parafinę a we wszystkich jest jej bodajże 70% dlatego do kąpieli Oilan bo najtańszy. Emolium ma najwięcej produktów do AZS i jak już jest problem to jest super ale na początek nie warto.

Ja kupiłam takowy zestaw, fakt drogi ale podobno super są te kosmetyki i jak piszą na forach lepsze od oilanu emoliatum bo wydajniejsze i wychodzi na jedno cenowo.
OILATUM SOFT EMULSJA 4x 250 + KREM 2x 40 + SZAMPON (2285294560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dla siebie na brodawki pękające kupiłam maść purelan.

Chciałam jeszcze do tego zestawu dokupić jakiś puder do pupy czy coś takiego co przy zmianie pieluszek będzie dobre. Co polecacie? Używać będziemy pieluszki pampers.
Co jeszcze powinnam małemu z kosmetyków dokupić do tego?

Kakarolina to ja pytałam o ręczniki ale widzę że te ikeowe na allegro są więc dziś zamawiam? Czy biały ikea jest równie fajny jakościowo co zielony? Ile takowych ręczników warto sobie sprawić?

Te kosmetyki pewnie i tak wyjdą w praniu, który najlepszy. U nas, ku zaskoczeniu wszytskich, młody był alergikiem i był właśnie też uczulony na coś w emolium, normalnie wysypyało go po każdym posmarowaniu. U nas super sprawdzało się balneum i do tej pory czasami dodajemy do kąpieli

reklama
karenm, ten biały ręczniczek z kapturkiem z IKEI jest troszeczkę cieńszy niż ten zielony. Też go kupiłam :-).

Do góry