reklama
M
milionka
Gość
asia, wyślij mi swojego maila na priv, to prześlę Ci co dali mi w szkole rodzenia odnośnie karmienia piersią
mogę się załapać??
kakakarolina
Fanka BB :)
milejdi tak w tkmaxie i było ich całkiem sporo, fajne grube welurowe. Mi się podobają
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja korzystałam ze stelaża pod wanienkę, na początku, w pierwszych tygodniach życia Natki było to super pomocne - kąpiel była prawdziwą frajdą i dla niej i dla nas, wanienkę stawialiśmy na środku pokoju i wygodnie się kąpaliśmy i pliuskaliśmy ale potem, jak już kąpiele spowszedniały to przestało nam się chcieć nosić tą wannę pełną wody do pokoju więc zaczęliśmy kąpać Natkę w wanience włożonej do dużej wanny a stelaż do dziś kurzy się w kącie. Za to pewnie odpalimy go znów na pierwsze tygodnie życia Wikiego, dla czystej (naszej) wygody ;-)
Agnes92
uff dobrze ze mi powiedzialyscie Dziewczyny o tych kosmetykach bo szukalabym bezzapachowych ja kupilam narazie jeden reczniczek z kapturkiem w pepco, do najgrubszych nie nalezy ale zly nie jest moim zdaniem:-) wogole kilka ciuszkow kupilam w pepco, na poczatek zle nie sa. a jak dzidzius nie bedzie juz intensywnie rosl to bede kupowac lepszej jakosci ciuszki:-)
Ja też już zaplanowałam wydanie połowy wypłaty ale już będę miała wszystko co mi potrzeba, potem blokuję stronę allegro i tyle.
Zostały mi wątpliwości przy poniższych zakupach:
Używał ktoś taki stojak? co o tym myślicie?
Wanna ze stojakiem 102cm BALBINKA 8 kolorów (2341314735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sterylizator i podgrzewacz kupujecie?Zamierzam karmić piersią ale i też ściągać pokarm żeby czasami mąż w nocy nakarmił albo jak wyjdę. Jakiś konkretny polecacie?
Pościel do wózka do gondoli potrzebne to będzie?
Osłonki na brodawki, ktoś używał?
Ręczniki dla maluszka jaka firma żeby był porządny dość gruby? niestety ikeę mam za daleko więc tego co polecałyście sobie nie sprawię.
Ja mam wanienkę z podobnym stojakiem - sprawdził nam się świetnie.
Sterylizator i podgrzewacz wg mnie nie jest potrzebny - butelki wystarczy umyć pod bieżącą wodą z płynem a podgrzać można w mikrofalówce. Jeśli ktoś nie ma mikrofalówki to można podgrzać w kubeczku z gorącą wodą.
podgrzewacz przydaje się np. na wczasach, gdy w pokoju nie ma aneksu kuchennego a do kuchni jest daleko lub jak ktoś mieszka w domku i kuchnię ma na dole
Pościel do wózka uważam za zbędną - wystarczy koc.
Używałam osłonek na brodawki Aventu - przydały się na samym początku bo mam płaskie brodawki. Później nauczyłam się karmić bez nich.
Ja ręcznik z kapturkiem miałam Canpol - nie był zbyt gruby ale ogólnie OK. Służył nam długa i teraz też nadaje się do używania.
kruszki
Disposable Maternity Knickers Hospital Pants, Multiple-use mesh panties, 2 pcs | eBay
dla dzioewczyn z uk szperam wlasnie
dziewczyny co myslicie o
http://www.ebay.co.uk/itm/Tens-Mach...by_Maternity_Pregnancy_MJ&hash=item27c6c6c115
zastanawiam sie coraz to bardziej nad zakupem, tym bardziej ze wiekszosc czasu spedze w domku
dla dzioewczyn z uk szperam wlasnie
dziewczyny co myslicie o
http://www.ebay.co.uk/itm/Tens-Mach...by_Maternity_Pregnancy_MJ&hash=item27c6c6c115
zastanawiam sie coraz to bardziej nad zakupem, tym bardziej ze wiekszosc czasu spedze w domku
Ostatnia edycja:
reklama